Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Diğer VakıfBank ve Eczacıbaşı Vitra'nın kupa yolculuğu başladı - Voleybol Haberleri

        Polonya’da 4-5 Nisan’da yapılacak organizasyonun yarı finalinde yarın karşı karşıya gelecek iki ekibimiz Szczecin kentine iddialı gitti. Son 4 sezonda şampiyonluğu 3 kez kazanan Türk takımları, geleneği sürdürmenin peşine düşecek. Yarı finalin diğer maçında ise ev sahibi Chemik ve İtalyan U.Yamamay oynayacak.

        'ŞİFREYİ ÇÖZDÜK'

        Voleybolda Türkiye’ye ilk Avrupa kupasını getiren Eczacıbaşı Vitra’da antrenör Giovanni Caprara, kupayı almayı hedeflediklerini söyledi. İtalyan hoca, “VakıfBank’ın şifrelerini çözdük. Bu yıl iki kez yendik. Hedefimiz final ve sonrasında kupa” dedi. VakıfBank antrenörü Giovanni Guidetti de kupayı 3. kez Türkiye’ye getirmeyi umut ettiklerini belirtti.

        ‘KUPA GELECEK’

        Kupayı iki Türk takımından birinin kazanacağını iddia eden Guidetti, “Kupaları kazanmak için her zaman daha açız. Aramızda oynanacak maç, şampiyonu belirleyecek. Çünkü kağıt üzerinde en güçlü takımlar biziz” diye konuştu. Takım kaptanı Gözde Sonsırma da zorlu bir yarı final olacağını vurgulayarak, “Kimse ‘Şu takım favori’ diyemez” dedi. CEV Şampiyonlar Ligi dörtlü finalinde mücadele edecek VakıfBank ve Eczacıbaşı Vitra, Polonya’ya kupa umuduyla gitti

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ