Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor Ünlüler adasını karıştıran hırsızlık! 2022 Survivor hırsızlık olayı Batuhan ve Adem'i karşı karşıya getirdi - Survivor hırsızlık olayı nedir ve erzağı kim yedi?
        1

        Survivor'da sular durulmuyor. Her geçen gün ayrı bir olayın yaşandığı adada bu kez de hırsızlık olayı gündeme damga vurdu. Peki, Survivor 2022'deki hırsızlık olayı nedir?

        SURVİVOR ERZAKLARI KİM ÇALDI? ADADAKİ HIRSIZ KİM?

        Survivor 2022 All Star'a hırsızlık skandalı damga vurdu. Ünlüler takımında bir yarışmacının fazla erzak alarak diğer yarışmacıların hakkını yediği iddia edild.

        Bu iddiaların arkasında ise Batuhan Karacakaya vardı. Konuyla ilgili oldukça hassas olduğunu belirten Batuhan, hem röportajlarda hem de alanda Adem'i suçladı.

        2

        Adem ise yapılan bu hamleye anlam veremediğini belirtti. Batuhan'ın çok gereksiz ve saçma bir çıkış yaptığını söyledi.

        Adem Kılıçcı, Batuhan'la ilgili bir problemi olmadığını hatta onun bu platformda yer alması için büyük çaba harcadığını ifade etti.

        Yine Adem Kılılççı Survivor'a katılabilmesi için Batuhan'a kendisinin referans olduğunu söyledi.

        3

        Ancak Batuhan'ın kendisine karşı çok anlamsız tutumlar sergilediğini söyleyen Adem, özellikle bu olaydan sonra Batuhan'la arasına mesafe koyduğunu belirtti.

        Tüm bu tartışmalar sürerken erzakları kimin çaldığı tam olarak netleşmedi. İzleyici kitlesi ise hareketlerinden şüphelendiği bir yarışmacının erzakları çalmış olabileceğini paylaştı.

        Survivor Ünlüler adasındaki hırsız ortaya çıktı! Huylu huyundan vazgeçmez