Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor All Star Yokluk Adası nedir, şartları neler? Survivor Yokluk Adası ne zaman bitecek, kaç gün sürecek?
        1

        Survivor yarışması ada konseyinde yokluk adasının uygulamaya gireceğini söyleyen Acum Ilıcalı yokluk adasının şartlarını açıkladı. Ada konseyinde eleme potasına giden yarışmacıların yokluk adasına gideceği belirtildi. Yarışmayı takip eden vatandaşlar “Yokluk Adası ne zaman bitecek, kaç gün sürecek?” sorularına yanıt aradı. Peki, Survivor Yokluk Adası nedir? İşte, şartları ve merak edilen detaylar…

        2

        SURVİVOR YOKLUK ADASI NEDİR?

        Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2022 yarışmasının 30 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde yen bir uygulamadan söz etti. Ünlüler takımı ve gönüllüler takımı, ada konseyinde yeni uygulama hakkında bilgi sahibi oldu.

        3

        Ilıcalı Survivor yokluk adasını şu sözlerle anlattı: '' Bu haftadan itibaren aday olan isimler bir yolculuk yapacak. Gideceğiniz yerin adı yokluk adası.

        4

        Bu seferki adada yarışmacı 24 saat kalacak, tek başına kalacak, başka kimse olmayacak. Teknik ekipten hiçkimse yok. Eviniz olmayacak, battaniye olacak. Bir battaniye, siz, küçük bir tahta parçası.

        Güvenlik kamerası olacak. Kimseyle iletişim, ropörtaj yok. Eğer çekimlerden dolayı süre uzarsa, yarışmacılar 24. saatte takıma kavuşacaklar.

        5

        Bir avuç pirinç limitsiz su olacak. Günün belli zamanında belli işaretle konuşma yapılacak. Sağlık sorunu olmadığı sürece hiçbir şekilde insan göremeyeceksiniz. Gece de yalnız başınıza, evsiz bir ortamda yaşayacaksınız. Son döneme doğru uygulama bitecek.

        6

        Diğer taraftan dokunulmazlık oyununda da değişik yapılacağını dile getiren Acun Ilıcalı, ''Dokunulmazlık sayısı 4 olacak, yani birinci olan aday isi söylemeyecek. Dört dokunulmazlık 4 aday. '' sözlerini kullandı.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ