Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Din adamlarından Ferhat Göçer'e kötü haber - Magazin haberleri
        1

        Ferhat Göçer, konserlerinde sadece siyah takım giriyor. Peki neden?

        2

        Çünkü, Ferhat Göçer, siyah takımlarıyla özdeşleşmiş olan iki efsane şarkıcı ve oyuncu Frank Sinatra ile Dean Martin'in koyu bir hayranı.

        3

        Ferhat Göçer, bu nedenle siyah takımdan vazgeçmiyor.

        7

        Ferhat Göçer, Hayrabolu Belediyesi tarafından 28’incisi düzenlenen 'Ayçiçeği Festivali'nde de sahneye siyah takımla çıktı. Göçer, konserinden sonra Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve Hayrabolu halkıyla toplu fotoğraf çektirdi.

        8

        Aynı zamanda bir cerrah olan Ferhat Göçer, doktorlara ve diğer sağlık personeline hasta yakınlarının fiziksel şiddet uygulaması konusunda düşüncelerini paylaştı.

        9

        27 yıl boyunca aktif olarak doktorluk yapan Ferhat Göçer, kendisinin de maruz kaldığı doktora ve sağlık personeline yönelik şiddet olaylarına da dikkat çeken konuyla ilgili şunları söyledi:

        10

        "Doktora ve sağlık personeline yönelik şiddet bir toplumsal hastalıktır. Kendi adıma bir hekim olarak ‘Şiddete Hayır’ misyonunu üstlendim. Her platformda da bu konuyla ilgili kamuoyunda farkındalık yaratma hususunda çalışacağım. Hekimlik hayatımda ben de çok tatsız durumlarla karşı karşıya geldim. Ben ve hekim arkadaşlarım bir çok kez uçurumun eşiğine geldik. Geri dönüşü olmayan noktalara yaklaştığımız çok zaman oldu. Ama bu durumda bile hekim olarak tüm benliğinizi ve canınızı ortaya koyarak çalışıyorsunuz. Hiçbir şey hastanın yaşamından önemli değildir bir hekim için."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ