Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Tamara Eccleston o mesajları ifşa etti: Çirkin, küçük şey... - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Jay Rutland ile mutlu bir evlilik sürdüren Tamara Eccleston, geçtiğimiz yıl kızı Serena'yı kucağına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı.

        7 yaşında Sophia adında bir çocuğu daha bulunan Ecclestone, mutlu aile pozlarını da sık sık Instagram hesabından yayınlıyor.

        2

        Geçtiğimiz günlerde paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyen Tamara Eccleston, bir sosyal medya kullanıcısı ile adeta birbirine girdi.

        3

        Kızı Serena için de "Korkunç, çirkin, küçük şey..." diyen aynı kişiye karşı daha fazla kendini tutamayan Tamara Eccleston, "Kendin ve var oluşun hakkında kötü hissediyor olmalısın. Sana bazı faydalı ipuçları vereyim, bu yaptığın sana kendini daha iyi hissettirmeyecektir!" ifadelerini kullandı. Ünlü isim, ayrıca o mesajları da sosyal medya hesabından ifşa etti.

        4

        "BU KADAR NEFRETİ TAŞIMAK AĞIR BİR YÜK OLMALI"

        Ecclestone'un takipçisi onun paylaşımlarına eleştiri dozu yüksek mesajlar yazmayı sürdürdü. Sophia'nın Cadılar Bayramı görüntülerine "Hangi dünyada Cadılar Bayramı? Sadece normal bir gün olması sana yetersiz mi hissettiriyor?" diye yazdı. Tamara Ecclestona da buna "Catherine, kendin hakkında hissettiklerin için üzgünüm. Bu kadar nefreti taşımak çok ağır bir yük olmalı!" ifadelerini kullanarak karşılık verdi. 37 yaşındaki Eccleston, daha sonra söz konusu kişinin "eğer annesi onunla daha fazla ilgilenseydi daha iyi bir insan olabileceğini" belirtti.

        5

        BİRÇOK TAKİPÇİSİ DESTEK VERDİ

        Tamara Ecclestone, daha sonra yine kızlarıyla çekilen pozlarını paylaşmaya devam etti. Takipçileri bu fotoğraflara onu destekleyen yorumlar yazdı. Bir hayranı "Bütün çocuklar, Tamara'nın kızlarını sevdiği gibi sevilmeyi hak eder. Onun aldığı mesajlar beni iğrendirdi. Bir bebeğe "çirkin" demek! Beni daha fazla konuşturmayın." diye yazdı.

        6

        "YARGILAMAK YA DA YARGILANMAK İÇİN BURADA DEĞİLİZ"

        Eclesstone'un bir başka takipçisi de "Paylaştığın fotoğrafları seviyorum. İnsanlar burada yargılamak ya da yargılanmak için bulunmadığımızı unutmamalı!" diyerek görüş bildirdi.

        7

        "FAZLA SÜTÜMÜ ATMAK İSTEMİYORUM"

        Tamara Ecclestone, bu yılın başında kızı Serena'nın beslenmesinden artan sütü bağışlamak istediğini sosyal medyadan duyuyarak gündeme gelmişti. Geçen yılın bir bölümünü ve bu yılın da yarısını İsviçre'de geçiren Ecclestone, bu duyuruyu yaptığında İsviçre'deydi. İngiltere'de yaşayan Eccestone bunu kendi ülkesinde yaptığını fakat İsviçre'de işlerin nasıl yürüdüğünü bilmediğini açıklamıştı.

        8

        KAMPANYALARDA GÖREV ALIYOR

        Tamara Ecclestone, "Bunu İngiltere'de yaptım. Ama İsviçre'de nasıl yapıldığından emin değilim. Fazla sütümü gerçekten atmak istemiyorum." ifadelerini kullanmıştı. Ecclestone, kendisine bu konuda öneri verecek kişilere minnettar kalacağını da belirtmişti. İngiltere'de sürdürülen bu uygulamaya göre bir insanın kendi sütünü başka bebeklere bağışlaması, onun verebileceği en değerli hediye olarak nitelendiriliyor. Ülkede bu uygulama United Kingdom Association For Milk Banking aracılığıyla yapılıyor. Süt bağışlama uygulaması, çeşitli sebeplerle anne sütü bulamayan erken doğmuş ya da hasta bebeklerin hayatlarını kurtarmayı amaçlıyor. Tamara Ecclestone da bebeklerin anne sütüyle beslenmesi konusunda yürütülen kampanyaların sözcüsü olarak görev yapıyor.

        9

        2013 YILINDA EVLENDİLER

        F1'in eski patronu Bernie Ecclestone ile Slavica Ecclestone'ın evliliğinden dünyaya gelen Tamara Ecclestone ile oyuncu Jay Rutland, 2013 yılında dünyaevine girmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ