Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Tarih belli oldu: AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, nasıl yapılacak? Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu sınav tarihi 2022 AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi yayınlandı mı?
        1

        AÖF yaz okulu sınavlarının ne zaman yapılacağı kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından merak konusu oldu. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Güz ve Bahar Dönemi sınavları sonrasında yaz okulu sınavı gündeme geldi. Öğrenciler AÖF yaz okulu ne zaman, saat kaçta? ve AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi erişime açıldı mı? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

        2

        AÖF YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

        Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınav takvimine göre yaz okulu sınavı 13 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

        3

        AÖF YAZ OKULU SINAVINA KİMLER GİREBİLİR?

        Destek sistemi tarafıdan yapılan açıklamada, "Yaz okuluna güz ve bahar döneminde kayıt yenileten-yeniletmeyen, yarı yıl fark etmeksizin tüm Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Fakültelerin öğrencileri kayıt yaptırabilir. Öğrenciler, üst yarıyıl ya da alt yarıyıllardan hiç almadıkları dersleri yaz okulunda alabilir." ifadelerine yer verildi.

        4

        AÖF YAZ OKULU SINAVI TEK OTURUM MU OLACAK?

        Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu tek sınav üzerinden yapılır ve başarı katkısı %100'dür. Sınavda her ders için 20 soru sorulmaktadır. Sınav süresi ise 30 dakikadır. Geçme notu 35'tir. Sınav sisteminde 4 yanlış bir doğru uygulaması devam etmektedir.

        5

        AÖF YAZ OKULU SINAVLARI NASIL YAPILACAK?

        AÖF yaz okulu sınavı yüz yüze olacak.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ