Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yargı 41. bölüm full izle! Kanal D ile Yargı son bölüm izle tek parça ve kesintisiz HD!
        1

        Yargı dizisi son bölüm izleme linki yeni bölümün yayınlanmasının ardından araştırılıyor. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı “Yargı”, her pazar Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. İşte Yargı 41. bölüm özeti ve son bölüm izle bilgileri...

        2

        YARGI 41. BÖLÜM İZLE

        Yargı 41. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Yargı son bölüm izlemek için Kanal D'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        YARGI SON BÖLÜM ÖZETİ

        Ilgaz herkesin aradığı psikopatın kimliğini ortaya çıkarmıştır. Şimdi sırada gerekli delilleri bulma ve adaleti sağlama vaktidir. Ceylin ise bir yandan yaşadığı travmanın izlerini üzerinden atmaya çalışırken, diğer yandan da kafasını kurcalayan bir sorunun cevabının peşindedir, taksiciyi içeride kim öldürmüştür?

        Eski görkemli günlerine kavuşmaya bir adım daha yaklaşan ve daha da güçlenen Yekta davaya müdahil olarak ekibin canını yeterince sıkmıştır. Ancak Yekta usul usul hedefine ulaşmanın hayalini kurarken, aslında hayatın hepsine hazırladığı başka planlar vardır; Yekta’nın planı keskin bir virajla yön değiştirecektir.

        Ceylin’i bulmanın ve tekrar yan yana olmanın mutluluğuyla rahatlayan Ilgaz’ı finalde hiç ummadığı bir seçim beklemektedir; bu seçim, ölüm ve yaşam arasında ince bir çizgide yakalar Ilgaz’ı.. Vermek zorunda olduğu bu ani karar onun hayatını kökten değiştirecek ve tarafların iyice keskinleştiği büyük bir mücadeleyi başlatacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ