Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Translate ile anlaşıp evlendiler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        ABD'li Natalie Badura, tatil için Bodrum'a geldi. 34 yaşındaki sosyal medya fenomeni Badura, bir barda güvenlik görevlisi olarak çalışan 26 yaşındaki Muhammet Çelik'e âşık oldu.

        Türkçe bilmeyen Natalie Badura ile İngilizce bilmeyen Muhammet Çelik'e âşık olduğunu translate aracılığıyla ilan etti. Çelik'in Badura'nın duygularının karşılıksız olmadığını söyleyince aralarında bir ilişki başlaması uzun sürmedi.

        İlişkilerini, ellerinde telefonla sürekli çeviri yaparak yaşayan Natalie Badura ile Muhammet Çelik, evlenmeye karar vererek, geçtiğimiz günlerde nikâh masasına oturdu.

        4 bin 100 lira tutan nikâh işlemiyle evlenen Natalie Badura ile Muhammet Çelik, duygularını; "Bazen aşk mükemmel zamanlamayı beklemez" şeklinde dile oturdu.

        REKLAM

        TANIŞMA HİKÂYESİNİ ANLATTI

        Natalie Badura, Muhammet Çelik ile tanışma hikâyesini şöyle anlattı: Bir DJ dinlemek ve güzel içkiler içmek istediğimiz için bu kokteyl bara gittik. Ben iki erkek arkadaşımla birlikteydim ve Muhammet, güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu. İlk başlarda benimle konuşmaya çok utanıyordu. Çünkü pek İngilizce konuşamıyordu, ben de Türkçe konuşamıyordum. Ertesi sabah uyandığımda Instagram'da onun "Nereye gittin?" diye sorduğu bir mesajla karşılaştım. Çok daha sonra gördüm ve sonunda cevap verdiğimde, karşılıklı sohbet etmeye başladık.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ