Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Hayat Güzeldir

Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir’de sizleri bekliyor.


Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla “Hayat Güzeldir”de konuşuluyor.


Hayat Güzeldir’de bugün Antigravity Yoga Eğitmenleri Evren Özus, Yasemin Şişman ve Gülşah Yücel hamakları tavana asıyorlar yer çekimine meydan okuyorlar. Tost Ustası Gökhan Özcan kuru fasulyeli tost, karışık malzemeli yakışıklı tost ve tavuklu mantarlı tost tarifi verirken, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı İlker Kiriş varis ile ilgili bilgiler paylaşıyor. Diş Hekimi Birol Altundaş ve Diş Hekimi Zafer Tel implant tedavileri hakkında merak edilenleri anlatırken, Diyetisyen Tolgahan Güneren kilo verebilmek için güne nasıl bir kahvaltıyla başlanmalı, çocukların beslenme çantasında neler olmalı, doğru zayıflamanın sırları neler sorularını yanıtlıyor.

12 Ekim 2019 Cumartesi
SHOW, 08:15