Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Hayat Güzeldir

Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir’de sizleri bekliyor.


Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla “Hayat Güzeldir”de konuşuluyor.


Hayat Güzeldir’de bugün Pasta Tasarımcısı Tuğba Ünal çocuklarınızla beraber yapabileceğiniz şeker hamuru ve ev yapımı butik kurabiye tarifleri verirken, Dermatoloji Uzmanı Uzm. Dr. Ceyda Mumcuoğlu yaşlanmayı geciktirmek için neler yapılmalı, Mezoterapi nasıl etki gösterir, dolgu ve botoks hangi sorunlar için kullanılabilir sorularını yanıtlıyor. Kalıcı Makyaj Uzmanı Beyhan Ateşoğlu kaş tasarımı hakkında merak edilenleri anlatırken, Theta Healing Bilinçaltı Uzmanı Özlem Derin “Theta healing” ile ilgili bilgiler veriyor. Diş Hekimi Sinan Emre Şekerci gülüş tasarımı yaparken nelere dikkat edilmeli, mikroskopik diş hekimliği nedir, lamine porselen nasıl yapılır, çocuklar diş hekimi korkusunu nasıl yenebilir sorularını yanıtlıyor.

16 Kasım 2019 Cumartesi
SHOW, 08:15