Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Aırport

Gökyüzü rehberiniz Airport, sizi dünyanın kapılarını aralamaya, bulutların üstünde keyifli bir yolculuğa davet ediyor.


 


Airport’un bu haftaki konusu hayatımızdan henüz çıkmayan Covid-19 salgını ve yolcuların değişen talepleri oluyor. Yeni tip koronavirüs salgını uçak seyahatlerinde yolcuların ihtiyaç ve beklentilerini tamamen değiştirdi. Havalimanlarında ve uçaklarda birçok yeni hizmet uygulanmaya başlandı. Konforun yerini sağlıklı seyahat aldı. Ancak yine de havalimanlarında yolcu algılarının daha güçlenmesi için ekstra yeniliklere ve uygulamalara ihtiyaç duyuluyor. Yolcuların kendini güvende hissetmelerine yardımcı olacak 5 detay Airport'ta ekrana geliyor.


 


Dünyanın en büyük kabinine sahip ve en uzun menzilli iş jeti Global 7500 tanıtım için İstanbul’a geldi. Sadece Airport’un gezdiği iş jeti hangi özellikleri ile öne çıkıyor? Havada konfor için ne tür yenilikler sunuluyor?


 


Güntay Şimşek’in konuğu, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener oluyor. Havacılık sektörü Covid-19 salgını sürecinde neler yaşadı? Havalimanlarında hangi önlemler alındı? Sektörün devletten beklentileri neler? TAV Havalimanları’nın gelecek planlarında neler var?

20 Eylül 2020 Pazar
HABERTÜRK, 12:15