Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir’de sizleri bekliyor.


 


Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla “Hayat Güzeldir”de konuşuluyor.


 


Hayat Güzeldir’de bugün; Spor Eğitmeni ve Sağlıklı Yaşam Koçu Doris Hofer çocuklara evde yapabilecekleri eğlenceli egzersizler ve çocukların çok seveceği “kabaklı çikolatalı kek” tarifini paylaşıyor. Sanatçı-Çevre Aktivisti-Youtuber Zeliha Sunal ev yapımı geri dönüşüm fikirleri “çoraptan ve tayttan maske” ve “çoraptan ev yapımı oyuncak bebek “ yapımlarını anlatıyor. Uzman Estetisyen İmren Öztürk incelmek için hangi teknikler uygulanıyor, yüzü küçültmek ve toparlamak mümkün mü, sadece beslenme kontrolüyle vücut toparlanır mı sorularını yanıtlıyor. Ortodonti Uzmanı Dr. Cemre Geze diş çapraşıklıklarının genel sağlık açısından ne gibi sonuçları olduğunu, şeffaf plak tedavisinin ne olduğunu ve şeffaf plak ile diş teli arasındaki farkları açıklıyor. Uzm. Klinik Psikolog İlayda Çakcak Güçlü takıntı diğer adıyla obsesyon hakkında bilgi veriyor.


 


 “Hayat Güzeldir”, 4 Ekim Pazar günü saat 08.15’te yeni bölümüyle Show TV’de!

04 Ekim 2020 Pazar
SHOW, 08:15