Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

Hayat senin baktığın kadar güzel!


 


Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle!


 


"Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel sıcak ya da soğuk hiç fark etmeden her öğün severek tüketebileceğiniz bir lezzet “kabak mücveri” tarifi veriyor ve kabak hakkında bilinmeyenleri sizlerle paylaşıyor. Güzellik Uzmanı Melike Gülmez saç vitamininin ne olduğunu, hangi durumlarda uygulandığını, hangi durumlarda kalıcı makyaj yapıldığını ve kimlerin yaptırabildiğini, kaş tasarımında altın oranın ne olduğunu açıklıyor. Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Selçuk Selçuk miyom ya da kistler bebek sahibi olmaya engel olur mu, tekrarlayan gebelik kayıpları olan kadınlarda tüp bebek tedavisinin yeri nedir, embriyo transferi sonrası nelere dikkat edilmeli sorularını yanıtlıyor.  Kozmetolog Balasu Dündaralp kış aylarında cilt kurumasına karşı yapılabilecek bakımları anlatıyor. Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Serdar Turhal ise prostat kanseri hakkında bilgilendiriyor.


 


Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.


“Kendine İyi Bak”, 9 Aralık Çarşamba günü saat 08.00’de Show TV’de!

09 Aralık 2020 Çarşamba
SHOW, 08:00