Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Çocuktan Al Haberi

Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de!


Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor.


9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor.


Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Duygu Karaca, Serkan Ateş, Melisa Aksoy yarışacak. Günün ana soruları, "Büyükler mi daha çok şey ister yoksa çocuklar mı?" ve "Evler kışın mı daha sıcak olur yoksa yazın mı?" olacak.


Sevimli minik Aras'ın cevaplarına çok güleceğiniz bu bölümde Kami, yeni öğrendiği batisfer aracı hakkında anlattıklarıyla şaşırtırken, hayvanlar hakkındaki cevaplarıyla da herkesi eğlendirecek. Ena, kendi yaptığı kurabiyeyi anlatırken, anne-babasına yaptığı şakaları paylaşacak. İkizler ise hayali kabilelerini anlatırken, şarkılarını söyleyerek büyük beğeni kazanacak.


Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz!

20 Şubat 2021 Cumartesi
SHOW, 16:30