Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ümmü Gülsüm Genç kimdir? Kim Milyoner Olmak İster Gülsüm Genç hakkında

        Ümmü Gülsüm Genç kimdir? Kim Milyoner Olmak İster'e yarışmacı olarak katılan Ümmü Gülsüm tüm Türkiye'nin kalbini kazanan isimlerinden biri oldu. İşte Ümmü Gülsüm hakkında detaylar...

        ÜMMÜ GÜLSÜM GENÇ KİMDİR?

        Artvin'de dünyaya gelen 27 yaşındaki Ümmü Gülsüm Genç, Atatürk Üniversitesi Çevre Mühendisliği mezunudur. 4 yaşında geçirdiği ateşli hastalık nedeniyle konuşma yetisini kaybetmiş.

        ÜMMÜ GÜLSÜM KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DEN NE KADAR ALDI?

        Ümmü Gülsüm Genç Kim Milyoner Olmak İster'e damgasını vurdu. Yarışmada soruları tahtaya yazarak cevaplayan genç kadın 125 bin TL ödül alarak ayrıldı.

        ÜMMÜ GÜLSÜM'E CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TELEFON

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 yaşında geçirdiği ateşli hastalık sonucu konuşamayan 27 yaşındaki Ümmü Gülsüm Genç ile sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak görüştü.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmaya katılarak adından söz ettiren konuşma engelli 27 yaşındaki Ümmü Gülsüm Genç ile sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ümmü Gülsüm arasında canlı sohbette, genç kız, söylemek istediklerini yarışmada olduğu gibi bir kağıda yazarak konuştu. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ümmü Gülsüm’e başarılar dileyerek, ailesiyle birlikte Ankara’ya davet etti.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ