Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Umut Evirgen ile Serenay Sarıkaya ayrıldı mı? 'Ayrılık' iddialarına yanıt yok! - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Serenay Sarıkaya, ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan ayrıldıktan sonra işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak çiftin, kısa bir süre önce ilişkilerini noktaladığı iddia edilmişti.

        2

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Umut Evirgen, dün Etiler'de objektiflere yansıdı. Yürürken telefonla konuşan Evirgen, Serenay Sarıkaya ile ayrıldığı yönünde çıkan iddiaların sorulması üzerine konuyla ilgili herhangi bir sessiz kalmayı tercih etti.

        3

        "DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BİR TANEM"

        Ünlü isim, yaklaşık 10 ay önce işletmeci Umut Evirgen ile birliktelik yaşadığını ilan etmişti.

        Evirgen, geçtiğimiz temmuz ayında sevgilisinin doğum gününü bu paylaşımla kutlayarak, ilişkilerini sosyal medyaya taşımıştı.

        Sarıkaya ile çekilen fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaşan Umut Evirgen, gönderisine, "Doğum günün kutlu olsun bir tanem..." notunu düşmüştü.

        4

        "İLİŞKİLERİMDE DUYGUSALIM"

        Öte yandan daha önce kalbinin boş olduğunu ifade eden oyuncu, "İlişkilerinde romantik ve duygusal mısın, yoksa aklın yönetimde midir?" sorusuna yanıt vermişti. Sarıkaya, "Fazlasıyla duygusalım maalesef. Hiç öyle plancı programcı değilim" demişti.

        5

        "HAYATIMA BİRİNİN GİRMESİNE HAZIR DEĞİLİM" DEMİŞTİ

        "O anda içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum" ifadelerini kullanan oyuncu, "Hayatıma birisinin girmesine hazır değilim" şeklinde konuşmuştu.

        6

        Sarıkaya, 2020'de ünlü komedyen Cem Yılmaz ile birlikteliğini sonlandırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ