Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Leonardo DiCaprio ciddi ilişki yaşamak istediğini söyledi!
        1

        Ünlü Hollywood aktörü, geçtiğimiz günlerde 25 yaşına girdiği için Carrills Morone ile hızla ayrılmıştı. Bu durumdan dolayı alay konusu haline gelmişti.

        2

        Son olarak The Don’t Look Up filmiyle ekranlarda gördüğümüz Leonardo DiCaprio şu anda 47 yaşında. Süper model olan Gigi Hadid ise şu anda 27 yaşında. Birbirleriyle görüşmeye başlayan ikili yakın zamanda New York’ta bir partide görüntülenmişti.

        3

        İLİŞKİLERİNİ CİDDİYE ALIYOR!

        Bir kaynak Leonardo DiCaprio’nun bu durumu gizli tutmak istediğini söyledi. Leo arkadaşlarına kendisinin ve Gigi’nin gösteri malzemesi olmak istemediğini söylüyor.

        Leonardo DiCaprio, Gigi Hadid ile olan görüşmelerini ciddiye almak istiyor, çünkü ikisinin de yüksek profilli insanlar olduğunu düşünüyor.

        4

        Yine bir kaynak Leonardo DiCaprio’nun, Gigi Hadid ile hayat görüşlerinin benzer olacağını ve Gigi’nin de onunla tanışmak isteğini bildiğini söyledi.

        5

        HAYRANLARI TARAFINDAN ALAY KONUSU OLMUŞTU

        Leonardo DiCaprio yaşadığı ilişkilerde genç kadınları tercih etmesi ve 25 yaşında ayrılması nedeniyle hayranları tarafından son zamanlarda alay konusu olmuştu. Son zamanlarda 27 yaşında Gigi Hadid ile görüşmesi hayranlarını şaşırtırken Leonardo ilişkiyi ciddiye aldığını belirtti.

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ