Yasak aşk bitince intikam planı yaptı! Sosyal medyadan ifşa tuzağı nasıl bitti?
Evli İbrahim G., kendisi gibi evli olan Ayşe M.'nin birlikte kaçma teklifini kabul etmeyince, yasak aşk ortaya çıktı! İbrahim G., eşini arayarak yasak aşk yaşadıklarını itiraf eden Ayşe M.'den intikam almak için, Ayşe M.'nin eşine sosyal medyadan bir kadın ismiyle açtığı hesap üzerinden tuzak kurdu. İbrahim G., durumun anlaşılması üzerine 'dolandırıcılık' suçundan 1 yıl 8 ay, 'şantaj' suçundan da 10 ay 5 gün hapis cezasına çarptırıldı.
ABONE OLAnkara'da evli İbrahim G. (42), ayrıldıktan sonra yasak aşklarını eşine anlatan Ayşe M.'den (36) intikam almak için eşi M.M.'yi sosyal medyada 'Yasemin' adıyla ekleyerek, yazışmaya başladı. İbrahim G., M.M.'den, kendisine gönderdiği cinsel içerikli video ve fotoğraflarıyla şantaj yaparak, 65 bin TL aldı.
Read more!
Yargılanan İbrahim G. 'dolandırıcılık' suçundan 1 yıl 8 ay, 'şantaj' suçundan da 10 ay 5 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ