Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İstanbul'a yakın doğal güzellikler
        1

        Belgrad Ormanı
        Kayın, meşe, ak kavak, çam, çınar ve kestane ağaçlarıyla bezenmiş Belgrad Ormanı İstanbul'un akciğerleri olma özelliğini hep korudu. İstanbul'da şehir merkezine en yakın orman alanı olan Belgrad Ormanı, biraz temiz hava almak ve doğa ile zaman geçirmek için kentlileri bekliyor.

        2

        Şile
        Hafta sonlarının popüler noktalarından bir diğeri tabii ki Şile. Enteresan kayalıkları, doğal plajlarıyla Şile büyükşehir insanlarının imdadına çok yetişti. Biraz şehrin kaosundan sıyrılmak istiyorsanız uzun sahil şeridine sığınabilirsiniz.

        3

        Ağva
        Namı değer Yeşilçay, metropolün yanı başında dinginliği keşfedebileceğiniz nadir bir ortamı size sunuyor. Nehrin keyfini tekne gezisi yaparak çıkarabilirsiniz.

        4

        Polonezköy ve Riva
        Bir diğer sığınak. Otelleri ve restoranları ziyaretçileri cezbetse de yeşili ve kuş cıvıltıları orayı doğal yaşamdan çok fazla koparmamış. Doğa yürüyüşü yapabileceğiniz kırsalları, çay kahve molası verebileceğiniz mekanlarıyla temiz havanın tadını çıkarabilirsiniz.

        5

        Kilyos
        Yazın tadından yenmeyen Kilyos havaların biraz soğuduğu günlerde kendisiyle baş başa kalıyor ve küçük koylarıyla şehrin kalabalığına adeta kafa tutuyor. Şehrin temposundan kaçıp uzun sahil yürüyüşleri yapabileceğiniz yakın adreslerden biri.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ