Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Bugün, Merkür düzeliyor, 3 haftadır başta iletişim olmak üzere sıkıntı yaşadığımız konularda düzelmeler görülebilir. Kendimizi ifade ederken artık rahatlıyoruz. Yine bugün Güneş, Terazi burcuna geçecek. Sonbahar dönemi başlıyor. Kimliğimizde ve kişiliğimizde huzur, denge arayışı ve sosyallik ön plana çıkabilir. Hava grubu olan Terazi, Kova ve İkizler burçları için de kendi kimliklerini rahatça ön plana çıkaracakları bir dönem başlıyor.

        KOÇ

        Merkür’ün düzelmesiyle beraber iş hayatınızda yaşadığınız iletişim sorunlarının rahatlıkla üstesinden geleceksiniz. İş arkadaşlarınızla aranız daha iyi olmaya başlayacak.

        BOĞA

        İş hayatınıza odaklanıyorsunuz. 3 haftadır aşk hayatınızda, çocuğunuzla olan ilişkilerinizde ve kreatif alanlarınızda yaşadığınız sıkıntıların geride kalacağı günler başlıyor.

        İKİZLER

        Bugün itibarıyla kendinizi aşka ve eğlenceli olaylara vereceksiniz. Bu süreç size çok iyi gelecek. Ailevi konularda yaşadığınız sıkıntılar da geride kalmaya başlıyor.

        YENGEÇ

        Ailenizle daha fazla bir arada olmak önem kazanabilir. Merkür’ün düzelmesiyle beraber yakın çevrenizde yaşadığınız iletişim problemlerinin de geride kaldığını göreceksiniz.

        ASLAN

        İlginizi iletişimsel konulara yönlendireceksiniz. Merkür’ün para evinizdeki düzelmesiyle beraber artık parasal konularda kafanız daha etkili ve yöntemli bir şekilde çalışacak.

        BAŞAK

        Maddi konularda kendinizi güvene almak isteyeceksiniz. Maddi varlıklarınızın üzerine daha fazla düşebilir, kazanç oluşturacak durum ve koşulları yakından takip edebilirsiniz.

        TERAZİ

        Kendinize olan güveniniz yerine geliyor. Rahat bir nefes alacak ve kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Sağlığınızdaki gözle görülür gelişmeler sizi çok mutlu edecek.

        AKREP

        Hesapta olmayan gelişmeler karşısında şartları çok zorlamamalısınız. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Daha etkili bir şekilde iletişiminizi sosyal çevrenizde göstermeye başlıyorsunuz.

        YAY

        Yabancı insanlar üzerinde etki bırakmak isteyeceksiniz. Sosyal ilişkilerinizden daha fazla istifade etmelisiniz. Kariyerinizde yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar yavay yavaş geride kalıyor.

        OĞLAK

        Başarı ve ödül kazanmamanız için hiçbir sebep yok çünkü her şey daha fazla görünür hale gelecek. Eğitim konularında ve önemli işlerinizde, yaşadığınız sıkıntılar geride kalacak.

        KOVA

        Dış ticaret, eğitim, ruhsal ve yasal konular gündeminizde önemli bir yer tutacak. Öğrenme amaçlı seyahatler yapabilirsiniz. Ortaklaşa parasal işlerinizde rahatlayacaksınız.

        BALIK

        Hayatınızı değiştirecek bir insan devreye girebilir ve bu insandan tavsiyeler alabilirsiniz. Bugünden itibaren parasal durumunuzla ilgili çok önemli gelişmeler yaşanacak.

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ