Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Olmayan evde 70 seçmen

        Tunceli'de yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte başlayan beyaz eşya yardımından sonra şimdi de kayıtlarda olmayan binalara seçmen yazıldığı tartışmaları yaşanıyor.

        Atatürk Mahallesi'nde kayıtlarda ve görünürde olmayan bir binada 70 kişi seçmen olarak göründüğü iddia edilirken listelerin kesinleşmesinin ardından olayı farkına vardığını belirten Muhtar Mustafa Aktar, Atatürk Mahallesi'nde 22. Cadde'de olmayan 59 numarada 70 seçmenin kayıtlı bulunduğunu söyledi.

        Muhtar Aktar, "59 numarada 70 kişi kayıtlı bulunuyor. Bunlardan hiçbiri Tuncelili değil. Yalnız 59 numara 22. caddede müstakil bir bina olarak görünüyor. 59 numarada 70 kişi görünüyor. Hepsi erkek hepsi de genç. 1976, 1986 doğumlular" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ