Yanlış planlamanın hatası!
Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'ne isabetsiz transferleriyle veda eden Galatasaray'da planlama hataları devam etti; faturası Avrupa'ya veda oldu
Geçen sezon Sparta Prag deplasmanına beklerde Berkan Kutlu ve Kaan Ayhan ikilisiyle çıkan Cimbom yaklaşık 1 yıl sonra benzer senaryoyu yaşadı.
Kaan Ayhan, Prag’tan sonra Alkmaar deplasmanında da benzer bir kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Sarı-kırmızılıların kanayan yarası sol bekte transferdeki isabetsizlik de devam etti.
Geçen sezon Angelino’yu devre arasında gönderen; Derrick Köhn’ü ise UEFA listesinin tesliminden sonra transfer eden Cimbom bu yaz Ismael Jakobs’u kadrosuna katmıştı.
Sakatlık geçmişi nedeniyle kafalarda soru işaretlerini barındıran Senegalli futbolcu için korkulan senaryo gerçeğe dönüştü.
Ekim - ocak arasında 10 maçta sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyen Jakobs, AZ karşılaşmasında da oynayamadı.
Aşil tendonunun içindeki kasta hasar ve kanaması bulunan Senegalli’nin sahalara döneceği tarih kestirilemiyor.