Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (8 Aralık 2016)

        Bugün sabah saatlerinde Ay boşlukta bulunuyor. Önemli işlere kalkışmak yerine var olan işlerimizi tamamlayalım. Öğleden sonra saat 13.15 itibarıyla Ay, Koç burcuna geçecek ve bizi hareketlendirecek. Sevdiklerimizle kalabalık ortamlarda bulunmak isteyebilir, ilişkilerimizde özgür tavırlarımızla dikkat çekebiliriz. Girişimcilik gerektiren her türlü iş için cesaretimizi toplayacağımız ve harekete geçeceğimiz bir gün olabilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerindeki isteksizliğinizi öğleden sonra geride bırakacaksınız. Bugün, parasal yönden kendinizi ayarlamak önem kazanabilir. İş hayatınız size soluk aldırmıyor.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Halletmeniz gereken bazı işleriniz gözünüzde büyüyebilir. Güvensizliklerinizi karşı tarafa belli etmeyin. Sosyal ortamlardan aldığınız bilgileri biraz sindirmeye ihtiyacınız olabilir.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde canınız önemli işler yapmak istemeyebilir. Öğleden sonraysa çevrenizle iletişiminiz artıyor. Arkadaşlarınızla haberleşebilir, organizasyonlar yapabilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahat ve eğitim işlerinizin tamamlanması gereken konularının üzerinden geçebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla yaşadığınız bazı anlaşmazlıkları gözünüzde fazla büyütmeyin.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal işlerinizle ilgili konuları hallettikten sonra seyahat ayarlamalarınızı düşünebilirsiniz. Yoğun çalışma temponuz sağlığınızı ihmal etmemeniz gerektiğinin altını çiziyor.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yapmanız gereken ödemeler ve ortak bütçe planları gününüzü yoğun kılabilir. Eğlence ve kişisel hayatınıza yapacağınız harcamaların bu aralar fazla olduğunu fark edebilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde iş alanlarınızı iyi organize edin. Öğleden sonra ortaklaşa hareket edecek ve yalnız kalmayacaksınız. Partnerinizle olan iletişiminizde sakin olmalısınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde keyfiniz yerinde ama öğleden sonra tamamlanması gereken işler sizi rahat bırakmayabilir. Aile hayatınız için yapılması gerekenleri etkili bir şekilde halledebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde hallettiğiniz işlerden sonra kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Harcamalarınız sizi zorlasa bile çevrenizle yapılacak planlarınız

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizden duyduklarınızı sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Aile hayatınızda yapılması gereken işleriniz öne çıkıyor. Maddi olarak önceliklerinizi çok iyi belirlemelisiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Öğleden sonra iletişiminizi artırarak yakın çevrenizle birlikte organize olacaksınız. Önümüzdeki birkaç gün boyunca koşturmalarınızı ve iletişiminizi gözünüzde büyütmeyin.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerindeki enerjinizle parasal işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Sosyal ortamlarda parasal konuları gereğinden fazla bir şekilde kafanızda büyütmemeye özen gösterin.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ