Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (19 Şubat 2017)

        Bu gün doğduysanız; temiz, çekingen, sanata düşkün, hayalperest bir insansınız. Edebiyat, sanat ve müziği çok seviyorsunuz ama ticari ve maddi yeteneklerinizi de geliştirmeye çalışmalısınız. Sevdiğiniz işi yapmak sizin için önemli. Özel yaşantınızda kendinize daha fazla güvenmelisiniz. Bu sene, hayatınızda önemli duygusal açılımlar olabilir, şanslısınız.

        AY BİZE NELER FISILDIYOR ?

        Bu pazar, Ay, Yay burcunda olacak. Astroloji’de Yay burcu uyluk, kalça, bacakların üst kısmı ve karaciğeri temsil ettiğinden bu organ operasyonlarından acil olmadıkça bu günler uzak durmalıyız. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede protein günleri olduğundan, protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Bacak bölgesine yüklenmeden dolaşmak, gezinmek ve sportif faaliyetlerde bulunmak gerekecek. Isınmadan spor yapmaya kalkmayın. Fikir alışverişleri, felsefe, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun.

        REKLAM

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrelerde kurduğunuz ilişkiler, seyahat, eğitim ve gelecek işlerinizde size yeşil ışık yakabilir. Gezmek ve sakin durmak arasında gitgelleriniz olabilir. Sevdiğinizin fikirleriyle ilerleyin.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu pazar, para harcamalarınız yüksek olabilir. Sosyal çevrenizdeki planlar, sizinkilerle örtüşmese bile biraz eğlenmekten zarar gelmez. Önemli konuları yalnız kalıp içselleştirmeye ihtiyacınız olabilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güzel bir seyahat fikri veya geçirilecek güzel vakitler sevdiğiniz insanla aynı doğrultuda hareket etmenize sebep olacak. Partneriniz ve ailesi arasındaki gerilimleri bu pazar çok sorun etmemelisiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük işlerinizin düzeni ve alışkanlıklarınız bu pazar gününde sizi zorlayabilir. Yine de sorumluluklarınızı maddi olarak etkili bir şekilde üstlenecek, gereken desteği kolaylıkla sağlayacaksınız.

        REKLAM

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla kafanızdaki planları devreye sokabilir, ilişkiniz doğrultusunda isabetli kararlar alabilirsiniz. Bu konuşmalar, varsa çocuğunuzla ilgili konuları da içerebilir.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınız ve özel ilişkileriniz arasında denge kurmak zor olabilir. Yine de üstleneceğiniz sorumlulukların sizi daha iyi ve etkili bir insan haline getirmesi iç gücünüzü ve kendinize güveninizi arttıracak.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla alacağınız güzel kararlar, aşk hayatınızda sizi sorumlu bir şekilde harekete geçirecek. İletime dayalı işlerinizde, eğlenceli ve güzel ilişkilerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınıza veya varsa çocuklarınızın konu ve olaylarına odaklanacaksınız. Üstleneceğiniz parasal sorumluluklar, aile ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir, yalnız bugün harcamalarınızı kontrol edin.

        REKLAM

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizdeki insanlarla kuracağınız bağlantılar, hayati kararlarınızda sizi destekliyor. İlişkilerinizin size fayda sağladığını görmelisiniz, bu pazar aile hayatınız ve kendi kişisel istekleriniz arasında dengeyi sağlayın.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Başkalarının hayatıyla ilgili aldığınız kararlar ve sahip olduklarınız kendinizi güçlü hissetmenize sebep olacak. Yakın çevrenizle bağlantılarınızda geçmişten kaynaklanan sorunlar yaşayabilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu pazar sosyalliğiniz artabilir. Arkadaşlarınız ve çevrenizle yapacağınız planlarda parasal konulara dikkat edin. Duygusallık ve mantık arasında gitgellerinizi kontrol etmeye çalışın.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olacağınız ortamlarda daha fazla vaktinizi harcayabilirsiniz. Kendi istekleriniz, beklentileriniz ve aile hayatınızda yapmanız gerekenler arasındaki köprüyü bugün sağlamaya çalışın.

        REKLAM

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ