Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (01 Haziran 2017)

        Haziran ayına Venüs- Satürn olumlu açısıyla giriş yapıyoruz. İşlerimizde ve özel hayatımızda doğru ve destekleyici ilişkilerimiz sayesinde kalıcı adımlar atacağız. Ekonomik davranmak isteyebiliriz. Kuracağımız ilişkiler bizi yavaş ama kararlı bir şekilde yükseltebilir.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ilişkilerinizi iyi bir noktaya oturtabilirsiniz. Kurduğunuz bağlantıların ağır ama emin adımlarla ilerlediğini göreceksiniz. Bu, size güç katacak.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Başkalarının kaynaklarında üstlendiğiniz sorumluluklar size kuvvetli ilişkiler sunacak. Alacağınız haberler aile hayatınızda coşkunuzu artırabilir.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevre alanlarınızda kuracağınız ilişkilerin sağlam bir şekilde ilerlediğini göreceksiniz. İlişkilerinize daha fazla önem vermeye başlayacaksınız.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş bağlantılarınızda harekete geçirici etkiler altındasınız. Bağlantılarınızı sağlam noktalara taşıyacağınız iş sorumlulukları gündeme gelecek.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, hayatı ciddi algılamaya müsaitsiniz. Önemli iş sorumlulukları ve gelecek bağlantılarınızı oluşturabileceğiniz parasal konular gündemde olacak.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortak maddi konularınızı sağlama alacaksınız. Oluşturacağınız ödeme planı sayesinde ailenizden bir süredir istediğiniz desteği görebileceksiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa işlerinizde yakın çevreniz sizi destekleyecek. İletişime dayalı işleriniz varsa güzel anlaşmalar yapıp istediğiniz sonuçları almaya yatkınsınız.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ilişkilerinizde maddi bağlantıları oluşturmak için uygun bir gün olacak. Sağlam bağlantılar kafanızdaki planları oluşturmanız açısından önemli olabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayati sorumluluklarınız, aşkı daha somut noktalara taşıma arzunuzla birleşebilir. Önemli ve keyifli işlerinizi artık sağlam bir zemine oturtabilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailevi konularda ilişkilerinizi sağlam bir zemine oturtma isteğiniz çok yüksek görünüyor. İstediklerinizi yapabilecek ve yeni kararlar alacaksınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevre ilişkilerinizi ve iletişime dayalı işlerinizi, sağlam bir platforma oturtabilirsiniz. Birçok düşüncenizi ve projenizi hayata geçirebileceksiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        İş sorumluluklarınızı ve parasal bağlantılarınızı güçlendireceksiniz. Parasal işler yavaş ama sağlam bir şekilde ilerleyebilir. İletişiminizi yüksek tutmalısınız.

        Hande Kazanova / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ