Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 3 günde iki polis intihar etti!

        Yusuf KILIÇ / GAZİANTEP (AHT)

        Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ali Uzun (50), Emniyet Müdürlüğü binası içerisinde beylik tabancası ile intihar ederek hayatına son verdi. 3 gün önce de Hassas Bölgeler Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Süleyman Kuş göğsüne ateş ederek intihara kalkışmış, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleler sonucu yeniden hayata döndürülmüştü.

        Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde görevli 25 yıllık polis memuru 4 çocuk babası Ali Uzun, sabah saatlerinde görevine başladıktan kısa bir süre sonra, odada kimsenin bulunmadığı sırada belirlenemeyen bir nedenle beylik tabancasıyla kafasına ateş etti. Silah sesini duyan meslektaşları odaya girdiklerinde Uzun'u kanlar içerisinde buldu. Ambulansla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne götürülen Ali Uzun hemen ameliyata alındı. Müdahale edilen Uzun ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine kaldırıldı ancak hayatını kaybetti.

        ARKADAŞLARI: "BİR SORUNU YOKTU"

        Çalışma arkadaşları intihar girişiminde bulunan Uzun'un sabah mesaiye geldiğinde kendileriyle selamlaşıp, sohbet ettiğini, daha sonra odasına geçtiğini ve ruh halinin gayet iyi olduğunu belirterek, "Bildiğimiz kadarıyla intihar edebileceği hiçbir sorunu yoktu. Son derece neşeli, işini iyi yapan ve herkesle çok iyi geçinen bir insandı. Neden yaptığını hala anlamış değiliz" dediler.

        Olayı duyan meslektaşları Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesine akın ederlerken ölüm haberi ile birlikte gözyaşlarına boğuldular.

        3 GÜN ÖNCE BİR İNTİHAR GİRİŞİMİ DAHA OLMUŞTU

        Bu arada ailevi sorunları nedeniyle bunalıma giren Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Hassas Bölgeler Koruma Şube Müdürlüğünde görevli Süleyman Kuş, 25 Şubat'ta boş bir arazide otomobilinin içinde beylik tabancasıyla göğsüne ateş ederek intihar girişiminde bulunmuştu. Çevreden geçen vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çağrılan ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürülen Kuş, yapılan müdahalelerle hayata döndürülmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ