Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 60'lık çapkının 'gasp' oyunu

        Neşet KARADAĞ/ ADANA (AHT)

        Adana'da eğlenmek için gittiği barda fazla hesap yüzünden dayak yiyen 60 yaşındaki A.Ö kendisine tepki göstermesinden korktuğu eşine "Kredi kartımı gasp ettiler" yalanını söyledi. Ancak kısa sürede yalanı ortaya çıkınca, "Eşimin kızmasından korktuğum için yalan söyledim" dedi. Emek Mahallesi'nde oturan emekli A.Ö, önceki gün akşam eğlenmek için Çınarlı Mahallesi'ndeki barlar sokağına gitti.

        HESABI ÖDEMEYİNCE DAYAK YEDİ

        Bir bara girip gece geç saatlere kadar alkol alıp eğlendi. İddiaya göre, yaşlı adam 120 liralık hesabı görünce itiraz etti. Hesabın fazla olduğu için ödemeyeceğini söyleyen A.Ö, çıkan tartışmanın ardından bar çalışanlarınca tekme tokat dövüldükten sonra dışarı atıldı. Yaralı halde eve gelen A.Ö, eve geç gelmesinin hem de yaralı olması nedeniyle eşinin kendisine kızacağından korkup, yolda giderken dövülüp kredi kartının gasp edildiği yalanını söyledi. Evdekiler, durumu polise bildirip, A.Ö'nün tedavisinin yapılması için 112 Acil Servisi'nden ambulans istedi.

        'EŞİMDEN KORKMUŞTUM'

        Hastaneye götürülüp tedavisi yapılan A.Ö, polislerin sorularına çelişkili ifade verince doğruyu söylemek zorunda kaldı. A.Ö, gasp edilmediğini, bara gittiği için eşinden çekinmesi nedeniyle böyle bir yalana başvurduğunu söyledi. A.Ö, "Eşime bara gidip eğlendiğimi, hesap yüzünden dayak yediğimi söyleseydim bana kızardı. Eşimin kızması yediğim dayaktan daha kötü olurdu. O yüzden olayı geçiştirmek istedim" dediği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ