Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Akademik personel alımı

        Türk-Alman Üniversitesi'ne 2 profesör, 7 doçent, 8 yardımcı doçent, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne ise 1 profesör istihdam edilmek üzere alınacak.

        Akademik personel alımına ilişkin duyuru, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Türk-Alman Üniversitesi'nin Mühendislik, Fen ile İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerinin bazı anabilim dallarında açık bulunan kadrolara, Yükseköğretim Kanunu ve ilgili yönetmeliklere göre öğretim üyesi alınacak.

        Müracaatların gerekli belgelerle ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılması gerektiği, postadaki gecikmelerin dikkate alınmayacağı belirtildi.

        Adayların, eğitim verecek seviyede iyi Almanca bilmeleri şartı getirildiği belirtilen duyuruda, müracaat için gerekli belgelerin ve daha fazla bilgi için http://tau.edu.tr adresine uluşmaları istendi.

        Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğü'nün duyurusunda ise açık bulunan 1 profesör kadrosuna daimi statüde çalıştırılmak üzere öğretim üyesi alınacağı bildirildi.

        Başvuruların, rektörlüğe şahsen veya posta yoluyla yapılması gerekirken, yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylı olma şartına dikkat çekildi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ