Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İlişkiler Damat ‘sahte takı’ yüzünden gelini dövdü

        Turan ASLANOĞLU/AHT

        İstanbul Kadıköy’de 25 yaşındaki damat İlkay Ö., sahte takı yüzünden tartıştığı 20 yaşındaki gelin Cemre A.’yı sokak ortasında dövdü. Gelinliği ile yerlerde sürüklenen genç kadın, fenalık geçirdi. Düğün karakolda bitti, damat ve gelin tarafından 10 kişi gözaltına alındı.

        İSTANBUL Kadıköy’de düğünün yapılacağı yere otomobille gelen 25 yaşındaki damat İlkay Ö. ve 20 yaşındaki gelin Cemre A., sahte takı yüzünden araç içinde tartışmaya başladı. İddialara göre tartışma sırasında gelin Cemre A., damada, “Senin halan nişanda sahte bilezik taktı” dedi. Gelinin sözlerine sinirlenen damat İlkay Ö., “Ailem hakkında böyle konuşamazsın” diyerek araç içinde genç kadını dövmeye başladı.

        YERDE DE VURDU

        Araç içindeki tartışma ve dayak olayı düğünün yapılacağı Rıhtım’daki Shine Kafe’ye kadar devam etti. Sokakta da gelini döven damat İlkay Ö., kendisini engellemeye çalışan gelinin ailesine de silah çekti. Bu sırada kavgaya gelin ve damat tarafı da karıştı. Tartışmaya başlayan taraflar yol ortasında birbirlerine tekme-tokat saldırdı. Bir türlü sakinleştirilemeyen damat yerde baygınlık geçiren geline saldırmaya devam etti. Araya giren vatandaşlar ve tarafları sakinleştirmeye çalışan davetliler de yumruklardan nasibini aldı. Kadıköy Rıhtım Polis Merkezi’nden gelen polisler kavgaya güçlükle müdahale etti. Polis olayı yatıştırmak için damat ve gelin tarafından 10 kişiyi gözaltına aldı. Olay sırasında taraflardan birinin akrabası sara krizi geçirince olay yerine ambulans çağrılarak hastaneye kaldırıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ