Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kaza değil bariyer öldürdü

        Ümraniye'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi, bariyer demirinin aracın kaportasını delerek başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti. Olayda 4 kişi de yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre kaza Dudullu, Acarlar Mahallesi, Bostancı yolu üzerinde meydana geldi. Okan Mumcuoğlu (21) yönetimindeki 34 DP 6599 plakalı araç ile Ahmet Hasan Taş ve Hakan Bayraktar'ın içinde bulunduğu 34 UL 5406 plakalı araç aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Mumcuoğlu, aracıyla yol ortasındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kopan bariyer demiri aracın kaportasını delerek Okan Mumcuoğlu'nun başına isabet etti. Mumcuoğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan Eyüp Fırathan ağır yaralanırken, Cenk Ertürk ise hafif şekilde yaralandı. Diğer araçta bulunan Ahmet Hasan Taş ve Hakan Bayraktar'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

        Olay yerine gelen vatandaşlar, yoğun trafiğin olduğu ve sık sık kazaların yaşandığı yolda trafik ışıklarının "kontrollü geçiş" şeklinde yanmasına tepki gösterdi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ