Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yemek yaparak ünlenmişti! Taha Duymaz'ın yeni mesleği şaşırttı!
        1

        Geçirdiği estetik operasyonlar ile adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, sevenlerine aldığı yeni karardan ve kariyer yolundaki değişiklikten bahsetti.

        2

        12 kardeşiyle yaşadığı eski evden çektiği yemek videoları ile fenomen haline gelen Taha Duymaz, sosyal medyada geniş bir kitleye sahip olmuştu.

        3

        Hatay'da bir köyde yaşayan Taha Duymaz, yemek videoları çekerek kısa süre içerisinde milyonlarca takipçiye sahip olmuştu. Mütevazi kişiliğinden bir şey kaybetmeden yemek videoları çekmeye devam eden Duymaz, şarkıcı olmaya karar verdi.

        4

        Ünlü sosyal medya fenomeni Duymaz, sevenlerine yeni mesleğini açıkladı. Taha Duymaz şarkı çıkardığını "Merhabalar uzun zamandır üzerinde çalıştığımız şarkı klibim sonunda hazır. Taha Duymaz-Koz adlı şarkım 7 Ekim'de yayında. Bu şarkı için çok fazla emek sarf ettim umarım hak ettiği değeri alır" diyerek duyurdu.

        5

        Taha Duymaz'ın videolarını evde kız kardeşi çekiyor. Ünlü isim küçüklüğünden beri arabaya binemediği için fazla seyahat edemiyor. Hatay'da yaşayan Taha Duymaz, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelmiş ve klip çekimini gerçekleştirmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ