Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yeni yıla sahnede girenler: 2024'e şarkılarla girdiler - Magazin haberleri
        1

        HÜLYA AVŞAR (SAPANCA)
        Yeni yılı sahnede karşılayan Hülya Avşar, geri sayımdan sonra herkese mutlu ve huzurlu bir yıl diledi.
        Hülya Avşar, özel günlerde ailesiyle olma geleneğini de bozmadı. Avşar'ın sahne programını kızkardeşleri Leyla Avşar, Helin Avşar ve kuzenleri de seyretti.

        2

        EBRU YAŞAR (İSTANBUL)
        Ebru Yaşar, 1200 kişinin katıldığı yılbaşı sahnesinde programına başlamadan önce gazetecilerle sohbet etti.
        2023'ün kendisi açısından çok güzel geçtiğini söyleyen Ebru Yaşar; "2023 benim şahsım adıma güzel geçti. Allah, bugünlerimizi aratmasın. İnşallah ülkemiz adına, dünya adına sağlık, mutluluk ve refah içinde bir yıl diliyorum. Herşeyin başı sağlık, sağlıklı olursan bazı şeyler zor gelebilir ama insan bunun üstesinden gelir. O yüzden 2024'te Allah, herkesin gönlüne göre versin." dedi.

        Son çalışması 'Kehribar' ile zirveye yerleşen Ebru Yaşar, yeni şarkıların arka arkaya geleceğini söylerken "Çok güzel şarkılar toparladım sevenlerim için. Duygu dolu şarkılar ve aynı zamanda bizi yükseltecek sözler var. Bakalım yeni şarkıları ne şekilde çıkaracağım. Onların planlamasının daha yapmadım. ‘Kehribar’ şarkısı da sürpriz oldu. Bazen bazı şarkılar oluyor. Üç gün içerisinde yapabiliyoruz. Bazen bir şarkı üzerine aylarca çalışıyoruz. Borsa veya piyango gibi bir iş" dedi.

        3

        SİBEL CAN (İSTANBUL)
        Sibel Can, yılbaşı için geri sayıma ‘Padişah’ şarkısıyla girdi. Tüm misafirlerin gecenin başından sonuna kadar tüm şarkılara dev koro şeklinde eşlik ettiği konserde, Can, Türk sanat müziği, Türk halk müzik ve arabesk şarkıları seslendirdi. Can, yeni yeni yılı; "Yeni yılda herkese önce sağlık, sonra huzur ve mutluluk diliyorum. Dilerim herkes yeni yılda gönüllerinden geçenleri gerçekleştirebilirler. Yine müzik dolu bir yıl olsun" diyerek kutladı.

        4

        EROL EVGİN (ANTALYA)
        Erol Evgin, yeni yıla 'Sevdan Olmasa' ile girdi. Evgin, yeni yıl için geri sayım yaparken yurtta ve dünyada barış diledi.

        5

        MUAZZEZ ERSOY (ULUDAĞ)
        Muazzez Ersoy yeni yıla Bursa Uludağ'da girdi
        2023'ün son saatinde sahnede olan Muazzez Ersoy, repertuarını Türk sanat müziğinden arabeske uzayan seçkin eserlerden oluşturdu.

        6

        TUĞBA ÖZERK (İSTANBUL)
        Orkestra arkadaşlarıyla birlikte hareketli şarkılarını seslendiren Tuğba Özerk, yeni yıla; "2023 ülkemiz ve tüm dünya için üzücü geçti. Kutlu olsun 2024... Tepeden tırnağa umut, baştan sona gerçek her zerresi mutluluk, barış ve aşk dolu geçsin" diyerek girdi.

        7

        DERYA ULUĞ (KIBRIS)
        Derya Uluğ, konseri öncesi gazetecilere verdiği röportajda; "Yılı Spotify listesinin zirvesinde bitirdik. Hedefimize ulaştığımız için çok mutluyuz" dedi.

        8

        DERYA BEDAVACI (İSTANBUL)
        Sahne öncesi basın mensuplarının yeni yılını kutlayarak sorularını yanıtlayan Derya Bedavacı, muhabirlerin “Sizce noel baba nereli?” sorusuna “Noel babanın Antalyalı olduğunu söyleyen bile var ama bence noel baba Sivaslı gardaş” diyerek herkesi kahkahalara boğdu…

        9

        İBRAHİM TATLISES – SERDAR ORTAÇ (KIBRIS)
        İbrahim ile Serdar Ortaç, yeni yıla Kıbrıs’taki konserlerinde girdi.
        Serdar Ortaç, geçmişten bugüne hazırladığı geniş repertuvarında en sevilen şarkılarını seslendirdi.
        13 yıl aranın ardından Kıbrıs’ta sahneye çıkan İbrahim Tatlıses; “2024’e girerken sizinle burada buluşuyor olmaktan çok mutluyum... Sağlık, mutluluk her zaman sizinle olsun” dedi.

        10

        EMRAH (İSTANBUL)
        Emrah, 15 yıl sonra yılbaşı gecesi konseri için sahneye çıktı. 1 Ocak doğum günü olan Emrah, sahneye gelen pasta ve kızıyla oğlunun doğum günü mesajlarının dev led ekranlara yansımasıyla gözyaşlarını tutamadı. Emrah duygularını; "İyi ki onlar benim çocuklarım, ben de iyi ki onların babasıyım. Dünya bir yana, çocuklarım bir yana. Bu mutluluk tarif edilemez" şeklinde dile getirdi. Emrah, yeni yılı ise; "Yeni yıl tüm güzellikleri ile gelsin. Herkese, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yeni yıl diliyorum" diyerek kutladı.

        11

        TARKAN (KIBRIS)
        Tarkan, 2024’e Kıbrıs’ta “Merhaba” dedi.
        2023’ün son saniyelerinde sahnede saati göstererek “Artık dünyada Barış istiyorum, kavgasız ve savaşsız bir dünya istiyorum “ diyen Tarkan, yeni yılı sevenleriyle birlikte sahnede karşıladı. Tarkan’ı dinleyenler arasında K.K.T.C Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, ünlü oyuncu Hamdi Alkan da vardı.

        12

        BURAY (KIBRIS)
        Buray, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 2023'ün kendisi için verimli bir yıl olduğunu belirten Buray; "2023'te 53 farklı ülke gezdim. Barış Manço’nun yolunda ilerliyorum" dedi. Yeni yıl pastasını sahnede kesen Buray’a kendisini izlemeye gelen Selçuk Yöntem ve Oya Başar da eşlik etti.

        13

        ÖMÜR GEDİK (İSTANBUL)
        Ömür Gedik'in sahne aldığı mekânda Kadın Voleybol Takımı oyuncuları da vardı. Gedik, yeni yıla 'Erik Dalı' ile milli voleybolculardan alkış aldı.

        Ömür Gedik, ‘yeni yılda kırmızı giyilir' klişesinden kurtulmak istediğim için gümüşü tercih ettim. Gümüşün sağlık, barış, başarı ve mutluluk getireceğine eminim. Kalıpları yıktığımız bir yıl olmasını diliyorum’ dedi.

        14

        FERHAT GÖÇER (SAPANCA)
        Ferhat Göçer yeni yıl programında, yeni bir rekora imza atarak 1 buçuk saatte 50 şarkıyla sevenlerini coşturdu. Göçer, sahnede yaptığı konuşmada, barış ve huzur dolu bir 2024 yılı dilediğini ifade ederek, Cumhuriyetin 100’üncü yılını da unutmadı ve ‘Senden Daha Güzel’ şarkısını seslendirdi.

        Ferhat Göçer; ayrıca beraberlik vurgusu yaparak kutuplaşmanın ülkenin felaketi olduğunu dile getirerek “Tüm görüşlerin hassasiyetlerine saygı duyduğumuz, empati, hoşgörü ve anlayışın geliştiği bir yıl olmasını dilerim” dedi.

        15

        CENK EREN (AFYON)
        Sevilen şarkılarını müzikseverlerle birlikte söyleyen Cenk Eren, duygularını; “2024 bize sağlık, huzur ve mutluluk getirsin. 2023’te ülkece çok canımız yandı inşallah bu acıları bir daha yaşamayız” diyerek dile getirdi.

        16

        İREM DERİCİ (KIBRIS)
        İrem Derici’nin konseri sırasında sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirdi. Derici, herkese harika bir 2024 diledi.

        17

        GÜLBEN ERGEN (ESKİŞEHİR)
        Gülben Ergen, 2024’ün gelişini, Eskişehirli hayranlarıyla kutladı. Ergen, bereket getirmesi için sahnede tuz serpti.
        Gülben Ergen, konser sonunda Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Suudi Arabistan’daki maçla ilgili aldıkları karardan çok etkilendiğinden söz ederek finali ‘10. Yıl Marşı’ ile yaptı.

        18

        SİMGE (ÇEŞME)
        2023’te kariyerine odaklanan Simge, yeni yılda kendisi için aşk diledi. Simge “2023’ü asla unutmayacağım. Kalbimde hep ayrı bir yeri olacak bir yıl geçirdim. Yaşadığım her ana şükrediyorum. 2024’ten ise artık aşk diliyorum” dedi.

        19

        MELİKE ŞAHİN (İSTANBUL)
        2023’e veda gecesinde ünlü şarkıcının dilinde iyi dilekler vardı. Şahin; “Çok iyi olsun her şey sağlıkla gelsin, mutlulukla gelsin, iç huzuruyla gelsin, çok şahane bir sene olsun inşallah” dedi.

        20

        SILA
        Sıla, yılbaşında Kıbrıs’ta sahneye çıktı. Sahne öncesi tüm ekibiyle kuliste yeni yıl kutlaması yapan Sıla, sahneye jean kumaşından hazırlanmış farklı tarzda taşlarla süslü tulum biçiminde kostümüyle çıktı.

        21

        KUTSİ (AZEYBAYCAN)
        Kutsi, yılbaşında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de sahneye çıktı. Kendisini dinlemeye gelen sevenlerinin yeni yılını kutlamayı ihmal etmeyen Kutsi, “Yeni yıl bize hepimize sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirsin” dedi.

        22

        YEŞİM SALKIM (İSTANBUL)
        Yeşim Salkım'ın Bakırköy Belediyesi’nin yılbaşı konserinde sahneye çıktı. Salkım seyircilere hitap ederek teşekkürlerini iletti ve sağlık ile huzur dolu bir yeni yıl dileğinde bulundu.

        23

        FEDON (KIBRIS)
        Fedon, yeni yıla Kıbrıs'ta girenler arasında yer aldı. Samimi açıklamalarda bulunan 77 yaşındaki şarkıcı, aşka inanmadığını ama eşi Eda Kalyoncu ile olan 60 yıllık birlikteliğinin fikrini değiştirdiğini söyledi. Fedon, "İtiraf ediyorum ben iyi bir koca olamadım. Ama eşimin hoşgörüsü sayesinde bunca yıl evliliğimiz devam etti" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ