Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkandan adaşı Alper Taşdelen'e ziyaret

        Emre Yüzügüldü

        ANKARA (İHA) - Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 29 Ocak'ta doğan çocuklarına Alper ismini veren Taşdelen ailesini ziyaret etti.

        Başkan Alper Taşdelen ile bebek Alper Taşdelen'in buluşması renkli görüntülere sahne oldu. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 29 Ocak'ta dünyaya gelen çocuklarına Alper adını veren Taşdelen ailesini ziyaret ederek, minik Alper ile bir araya geldi. Mamak Balkiraz Mahallesi'nde oturan Taşdelen ailesi, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in ziyaretiyle mutlu oldu. Anne Handan Taşdelen ile sohbet eden Başkan Alper Taşdelen, çocuk yetiştirmekle ilgili tecrübelerini aktardı. Bebek Alper'i kucağına alarak seven Taşdelen, aileye "Hoş Geldin Bebek" seti armağan edip altın taktı.

        Başkan Taşdelen, minik Alper'e verdikleri Hoş Geldin Bebek setini Çankaya'da dünyaya gelen bütün bebeklere hediye ettiklerini söyledi. Çankaya'da hizmetin bebeklerin doğumundan itibaren başladığını ve onların okul öncesi eğitimlerini de önemsediklerini kaydeden Taşdelen, 3,5 yılda 7 kreş açtıklarını ve yılda bin 500 çocuğa eğitim verdiklerini söyledi. Alper Taşdelen, çocukların bakımından sorumlu aile bireylerini de düşünerek Çankaya evlerinde oyun ve masal odaları açtıklarını anlattı. Taşdelen, "Aileler çocuklarını kısa bir süre için buralara bırakarak alışverişlerini yapabiliyor ya da banka, hastane gibi başka ihtiyaçlarını rahatça giderebiliyorlar" dedi.

        Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Handan Taşdelen, başkan ve beraberindekilerle sohbet ederek yeni doğan bebeği ile yaşadığı ilk günleri paylaştı. Başkan Taşdelen ile birlikte aileyi ziyaret eden Çankaya Belediyesi görevlileri de yeni anne Handan Taşdelen'e annelik ve yeni doğan bebeklerin bakımları ile ilgili bilgiler verdi. Ziyaret sırasında Başkan Alper Taşdelen ile bebek Alper Taşdelen bol bol fotoğraf çekindi.

        (BC-Y)

        09.02.2018 11:29:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler