Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir, 27. Uluslararası Antalya Çocuk Festivali Kapsamında 10 ülkeden gelen çocuklarla biraraya geldi.

        Azerbaycan, Tacikistan, Ukrayna, Litvanya, Tayland, Polonya, Estonya, Özbekistan, Kırgızistan ve Türkiye'den çocukların katıldığı ziyarette Özdemir, misafirleriyle yakından ilgilenerek sohbet etti.

        Yöresel kıyafetleriyle ziyarete katılan çocuklar, ülkelerine özgü hediyeleri Özdemir'e takdim etti. Azerbaycan ve Kırgızistan'dan gelen çocukların yerel çalgılarıyla sunduğu kısa dinletiler ilgiyle izlendi.

        Başkan Vekili Özdemir, yaptığı konuşmada, Antalya'nın kapılarının dünya çocuklarına her zaman açık olduğunu söyledi.

        Çocukların dünya barışının en önemli temsilcileri olduğunu belirten Özdemir, "Hepimizin dilleri, kültürleri farklı olabilir ama sizlerin yüreğinde sevginin, barışın, kardeşliğin ve dostluğun ortak dili var. Bu kente umut ve neşe getirdiniz." dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler