Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum’da ekiplerin yaptığı denetimlerde olumsuzluk tespit edilen 4 işletmeye idari yaptırım kararı uygulandı.
        Erzurum’da yem, gıda ve gıda ile temas eden madde ve malzeme üreten işletmelere yönelik 17 Nisan 24 Nisan 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimler kapsamında; toplam 261 denetim yapıldı. Denetimler sonucunda olumsuzluk tespit edilen hususlara ilişkin işletmelere 4 idari yaptırım kararı uygulandı.
        Analize dayalı çalışmalar kapsamında 30 adet numune alındı. Tüketicilerin her an ulaşabildiği Alo 174 Gıda Hattı üzerinden gelen 11 başvuru değerlendirildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler