Trabzonspor'da kupa coşkusu!
Ziraat Türkiye Kupası finalinde Konyaspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor, düzenlenen törenle kupasına kavuştu.
Giriş: 22 Mayıs 2026 - 23:56 Güncelleme:
1
Ziraat Türkiye Kupası finalinde Antalya'da Corendon Airlines Park Stadyumu'nda Konyaspor ile karşılaşan Trabzonspor, 18 ve 79'uncu dakikalarda Onuachu'nun attığı gollerle sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.
2
Konyaspor'un tek golünü ise Muleka kaydederken, bitiş düdüğünün ardından Trabzonspor, kupayı almaya hak kazandı.
3
MAÇIN OYUNCUSU ONUACHU
Karşılaşmanın ardından kupa törenine geçildi. Maçın oyuncusu Onuachu seçilirken, Konyaspor ve Trabzonsporlu oyuncular madalyalarını aldı.
4
Seremoninin devamında Ziraat Türkiye Kupası, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından Trabzonspor kaptanı Savic'e verildi.
5
Savic, takım arkadaşlarıyla birlikte kupayı kaldırmanın sevincini yaşadı.
İşte o anlar...
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ