Gaziantep'te bıçaklı kavgada 1 kişi öldü
Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.
Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.
Güneykent Mahallesi'nde iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine F.K. ve M.Ş, vücutlarının çeşitli yerlerine aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı.
Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.
112 Acil Sağlık ekiplerince Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan F.K, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Diğer yaralının tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Polis ekipleri, olaya karıştığı ileri sürülen M.K, M.A.K, E.Ş. ve M.A'yı gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.