Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

AŞTİ'ye kolay ulaşım
- Büyükşehir Belediyesi, AŞTİ'ye yaya ulaşımını kolaylaştırmak için Konya Yolu'ndan AŞTİ tüp geçidine yürüyen ve sabit merdivenler yaptı

ANKARA (İHA) - Büyükşehir Belediyesi, Ankara'ya gelen ve giden vatandaşların çoğunluğunun ilk uğrak noktası olan AŞTİ'ye kolay ulaşım için Mevlana Bulvarı'ndan (Konya Yolu) AŞTİ Tüp Geçidi'ne inen, sabit ve yürüyen merdivenler yaptı.
Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı yetkilileri, araçlarıyla yakınlarını AŞTİ'ye bırakmak isteyenlerin, Konya Yolu üstünde yapılan cebe yanaşarak, AŞTİ içine girmeden, merdivenlerin başında yolcularını bırakabileceklerini belirttiler.
Yetkililer, yeni merdivenler sayesinde, yolcusu olan ticari ve özel araçlar içeri girmeyeceği için AŞTİ içindeki araç yoğunluğunun azalacağını ve yolcular ile sürücülerin zaman kaybının önleneceğini kaydettiler.
Sabit merdivenler vatandaşların kullanımına açılırken, yürüyen merdivenler ise birkaç gün içinde hizmete girecek.
(BC-AŞ-Y)

19.12.2016 12:18:23 TSI
NNNN

Anadolu Ajansı, DHA, İHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

İLGİLİ HABERLER