Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yılbaşında kim nerede sahne aldı?
        1

        EBRU YAŞAR - SAPANCA

        Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, yeni yılı Sapanca'da sevenleriyle karşıladı. Gece için gri renkli bir elbise giymeyi tercih eden Yaşar, hayranlarına unutulmaz bir yılbaşı coşkusu yaşattı. Ebru Yaşar, geri sayım sonrası yeni yılın huzur, mutluluk, sağlık, aşk ve para getirmesini diledi.

        2

        HÜLYA AVŞAR - İSTANBUL

        Hülya Avşar, 2023'e sahnede girdi. Avşar'ın konukları arasında kardeşleri Leyla Avşar, Helin Avşar ve kuzenleri de vardı. Hülya Avşar, derin yırtmaçlı elbisesiyle gece boyunca göz kamaştırdı.

        3

        GÜLŞEN - İZMİR

        İzmir’de vatandaşlar 2023’e şarkıcı Gülşen'in sahne aldığı konserle girdi. Yeni yıla saniyeler kala hep bir ağızdan 10’dan geriye sayan vatandaşlar, yakınlarına ve arkadaşlarına sarılarak, yeni yıl sevincini yaşadı. Saatler tam 00.00 gösterdiğinde havai fişek gösterisi ile coşku tavan yaptı.

        4

        Gülşen, ev hapsinin kaldırılmasının ardından ilk halk konserini İzmir’de düzenlerken, yılbaşı kutlamalarının yoğunlaştığı meydanda polis, İzmirlilerin huzurla yeni yıla girmesi için geniş güvenlik önlemi aldı.

        5

        TARKAN - KIBRIS

        Megastar Tarkan yeni yılda Kıbrıs'ta sahne aldı.

        6

        Tarkan, sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi. Geceden fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan şarkıcı, "Şahane bir geceydi" dedi.

        7

        FERHAT GÖÇER - MİLAS

        Milas'ta yaklaşık iki derecede, açık havada 15 bin kişiye yılbaşı konseri veren Ferhat Göçer, hemen arkasından Afyon'da 5 bin kişiyle yeni yıla girdi.

        Ferhat Göçer, yeni yıl dileklerini ''Cumhuriyet 'in 100'üncü yılına girdiğimiz 2023 yılı, şahane bir yıl olsun. Yeni yüzyıla yakışan bütün güzellikler bizim olsun. Daha nice yüzyıllara'' cümleleriyle ifade etti.

        8

        HADİSE - KIBRIS

        Hadise, yılbaşında Kıbrıs'ta sahne aldı. İki saat sahnede kalan Hadise, her konserinde olduğu gibi seyircisi ile sıcak diyaloglar kurup espriler yaptı.

        9

        Hadise, kendi şarkıları haricinde yerli ve yabancı cover’larla eğlenceli bir gece yaşattı.

        10

        SİBEL CAN - İSTANBUL

        Sibel Can, yılbaşı gecesi İstanbul'da sahne aldı. Can, yılbaşı mesajında "2023’ün herkese sağlık, mutluluk, huzur getirmesini diliyorum. Her istediğinizin gönlünüzce gerçekleşeceği, bol müzikli, bolluk ve bereketli bir yıl olsun" dedi.

        11

        DEFNE SAMYELİ - KIBRIS

        Defne Samyeli 31 Aralık yılbaşı gecesi Girne'de sahne aldı. Yarı transparan sahne kıyafetiyle göz dolduran Samyeli, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        12

        "Hayatınızda bir aşk var mı?" sorusuna Samyeli, "Müzik aşkım var. Aylardır birkaç parça üzerinde çalışıyoruz. Şarkı seçme ve hazırlama süreçleri çok zor geçiyor. Bu yüzden Sinan'la birkaç aydır çalışıyoruz. Şimdi çok iyi noktalara gelmiş bulunuyoruz. Bu tip dedikodular hep oluyor ve yaptığınız işi gölgeliyor ama artık alıştım diyebilirim." yanıtını verdi.

        Cesur sahne kıyafetiyle dikkat çeken Samyeli 2022'de kadın sanatçıların çok konuşulan sahne kostümleriyle ilgili, "Ben aynaya bakıyorum ve o kostümün içinde kendimi beğeniyorsam giyiyorum. Benim için sadece yakışması önemli. Herkesin kendine göre sınırları var. Ben zaten ezelden beri dekolte giyiniyorum." dedi.

        13

        AJDA PEKKAN - KIBRIS

        Süperstar Ajda Pekkan ise Kıbrıs'ta yeni yıla girdi. Bir otelde sahne alan Pekkan'ın ilginç kıyafeti dikkat çekti.

        14

        Ajda Pekkan'a sahnede dansçıları da eşlik etti.

        15

        ZİYNET SALİ - KIBRIS

        Ziynet Sali yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta sevenleriyle buluştu. Sali'yi izlemeye gelenler arasında Gonca Vuslateri, Nilgün Belgün, Bekir Aksoy, Nihat Kahveci gibi ünlü isimler vardı.

        16

        Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Ziynet Sali, "Kendimi tecrübeli hissediyorum. Dünkü halimle bugünkü bile aynı değil ama cebim duygusal anlamda çok doldu. Maneviyat depom çok dolu." dedi. 2022 yılı ve yeni yılla alakalı konuşan Sali, "Hayatı akışına bırakmayı öğrendim. Çünkü hayat bildiği gibi geliyor. Herkese en başta sağlık diliyorum. Ondan sonrası akıp gidiyor." diye konuştu.

        17

        ZUHAL OLCAY - ANKARA

        Zuhal Olcay ise yeni yıla Ankara'da girdi. Olcay, şarkılarıyla hayranlarına eğlenceli saatler yaşattı.

        18

        BURAY - İZMİR

        Buray yeni yıla İzmir Arena konserinde 'merhaba' dedi. Şarkıcı, yeni yılı hayranları ile birlikte çektiği selfie ile renklendirdi.

        19

        Buray, "Umarım bu selfiede olduğu gibi 365 gün boyunca güleceğiniz bir sene olur 2023. Yılın ilk selfiesine beraber imza attık. Şimdi yılın en eğlenceli anlarını da yine beraber yaşayacağız." dedi.

        20

        TAN TAŞÇI - İSTANBUL

        Tan Taşçı, 31 Aralık gecesi İstanbul Kongre Merkezi Balo Salonu’nda sahnedeydi.

        21

        Şarkılarını söylerken arada seyircilerle sohbet eden Tan Taşçı, sol elindeki yüzüğü dikkat çekince “Yüzüğüm fake, totem olsun diye taktım. Bakarsınız tutar da 2023’te evlenirim. Uzun zamandır sahneye çıkmıyordum, sağlığıma kavuşup tekrar sahnede olmak ve yeni yıla sizlerle girmek çok güzel oldu. Konserlerde görüşeceğiz.” dedi.

        22

        CENK EREN - SAPANCA

        Cenk Eren, yılbaşı akşamı Sapanca'da sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelen sevenlerinin yeni yılını kutlamayı ihmal etmeyen Eren, “Yeni yıl bize, hepimize sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirir inşallah” dedi.

        23

        BETÜL DEMİR - ULUDAĞ

        Betül Demir yeni yıla Uludağ'da 'merhaba' dedi. Demir, "Normalde yeni yıla rengarenk kıyafetlerle girmeyi tercih ederim ancak bu yıl birçok açıdan üzücü bir yıl oldu. Birçok madencimizi kaybettik. Birçok mehmetçiğimizi vatan müdafaasında şehit verdik. Bugün her ne kadar yeni yılı coşku ile karşılayacak olsakta, 2022'nin kalplerimizde bıraktığı derin izler kolay silinmeyecek." ifadelerini kullandı.

        24

        SONER ARICA - GÖCEK

        Sahneye modernize edilmiş bir smokinle çıkan Soner Arıca, geceye özel hazırladığı repertuvarıyla eğlenceli bir yılbaşı gecesi yaşattı. Soner Arıca yeni yılı; “İçinizde umudunuz hep var olsun, iyilik dolu bir yıl olsun” sözleriyle karşıladı.

        25

        HANDE YENER - KIBRIS

        Sır gibi sakladığı yeni albümü için start veren ünlü popçu Hande Yener, yılbaşında Kıbrıs’ta sahneye çıktı.

        26

        Sahneden 2023 yılında 15 şarkılık bir albüm yapacağını hayranlarıyla paylaşan Yener, “10 yılda bir Türk müzik tarihinde devrim yapmayı alışkanlık edinmiş bir asi bir ruhum var. Şimdilik bu albüm için sadece müzik piyasası için devrim niteliğinde diyebilirim” açıklamasını yaptı.

        27

        SİBEL ALAŞ - İSTANBUL

        Sibel Alaş, yılbaşı gecesi Beylikdüzü’ndeki bir otelde sahne aldı. Sahneye gümüş rengi mini bir elbise ile çıkan Alaş, gece boyunca seslendirdiği sevilen şarkıları ve 90’ların hit şarkılarıyla İstanbullulara coşkulu saatler yaşattı.

        28

        EROL EVGİN - KIBRIS

        Erol Evgin, yeni yılı Lefkoşa’da karşıladı. Sahneye siyah pantolon ve beyaz gömleğin kırmızı ceketle kombinlendiği bir smokinle çıkan Evgin, Kıbrıslılara muhteşem bir yılbaşı gecesi yaşattı.

        29

        Yeni yıla “Sevdan Olmasa” isimli şarkısında bırakılan yüzlerce balon eşliğinde giren sanatçı, geri sayımın ardından hayranlarına kokina adı da verilen şans çiçeği armağan etti.

        30

        HANDE ÜNSAL - ULUDAĞ

        Hande Ünsal 31 Aralık yılbaşı gecesi Uludağ'da sahne aldı. Siyah saten elbisesiyle konsere başlayan Ünsal, "Ben kendi adıma 2023'ten aşk diliyorum. 2023'te aşkı arayan herkes aradığını bulsun. Herkes için sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir sene olsun" dedi.

        31

        MERVE ÖZBEY - İSTANBUL

        Merve Özbey yılbaşı gecesi Bahçelievler'deki bir otelde sahne aldı. Kırmızı elbisesiyle göz kamaştıran Özbey misafirlerinin yeni yılını, "Sevdiklerinizle beraber herşeyden önce sağlıklı sonra mutlu, huzurlu ve eğlenceli bir yıl olsun." sözleriyle kutladı.

        32

        BENGÜ - SARIKAMIŞ

        Bengü yılbaşı gecesi Sarıkamış'ta sahne aldı. Şıklığıyla göz kamaştıran Bengü'nün kostümü için özel olarak hazırlanan taşların üretimi 20 gün sürdü.

        33

        Yeni yıl için geri sayımın ardından sahneden inen Bengü, 2023'ü kendisini izlemeye gelen eşi Selim Selimoğlu'yla kutladı.

        34

        SILA - KIBRIS

        Sıla yeni yıla Kıbrıs'ta sahnede girdi. Sıla, klasikleşen parçalarının yanısıra 'Şarkıcı' adlı yeni albümündeki 'Kalksın Uyuyanlar', 'Velhasıl' gibi yeni hit'lerini seslendirdi.

        35

        Sahneden yeni yılı kutlayan sanatçı, "Acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bıraktık. Hepimize sağlık dolu, huzur dolu, bereket dolu bir yıl diliyorum" sözleriyle iyi dileklerini belirtti.

        36

        GÜLBEN ERGEN - KIBRIS

        Şarkıcı Gülben Ergen de Kıbrıs'ta sahne alan bir diğer isimdi.

        40

        SEDA SAYAN - KIBRIS

        Seda Sayan, hem yeni yılı hem de 60. yaş gününü Kıbrıs’ta kutladı. Sayan, eşi Çağlar Ökten’in hazırladığı sürpriz kutlama ile yeni yaşına sahnede girdi. Sayan, "2022 nasıl geçti sizin için?" sorusuna, "2022’de aşkı buldum, evlendim. Daha ne dilerim ki Allah’tan. Umarım 2023 daha güzel geçer herkes için" dedi.

        Elbisesi hakkında konuşan Seda Sayan, “Eskiden üç elbise ile bütün Türkiye’de konser verirdim. Şimdi öyle mi aynı bir elbiseyle konser vereyim, hemen çıkartıp madara ediyorsunuz insanı artık bir elbiseyi maksimum iki defa giyiyorum. Elbiseyle işim bittikten sonra satıyorum. Parası otamatik olarak hayvanlar derneğine aktarılıyor. Bunu da otamatiğe aldık, elbise satılır satılmaz geliri oraya aktarılıyor. Ayakkabıdan tutun, paltoma kadar her şeyi satıp hayvanların bakımına ve barınmasına aktarılıyor. Bunun mutluluğu bana yeter.” ifadelerini kullandı.

        41

        NİLÜFER - İSTANBUL

        Nilüfer, yılbaşı gecesi İstanbul'daki bir otelde sahne aldı. Ünlü şarkıcı, yeni yıla 'Yaşamak Ne Güzel Şey' adlı şarkısını seslendirerek girdi.

        Payetli bir elbise giyen Nilüfer, "2023’ün hepimize, ülkemize güzel haberler getirmesini diliyorum. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına çok yakışır bir yıl olmasını dilerim" dedi.

        42

        ELİF KAYA - İSTANBUL

        Elif Kafa, yılbaşı gecesi İstanbul'daki bir otelde dinleyicileriyle bir araya geldi. Kaya, gece için yeni yıl ruhunu yansıtan kırmızı bir elbise giymeyi tercih etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ