Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem YKS 2 yıllık bölümler üniversite taban puanları 2022 belli oldu mu? ÖSYM 2 yıllık ön lisans bölümleri YKS TYT taban ve tavan puanları, kontenjanları ve başarı sıralaması listesi ne zaman ve ayın kaçında açıklanacak?
        1

        TYT puanıyla 2 yıllık ön lisans bölümüne öğrenci alan üniversiteler araştırılıyor. 18 - 19 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleşen YKS (AYT-TYT-YDT) sınavı sonuçları için geri sayım başlamış durumda. Adaylar 2022 YKS taban puanlarını ve kontenjanlarını merak ediyor. İşte 2022 YKS 2 yıllık üniversite (ön lisans) taban puanları hakkında detaylar haberimizde...

        2022 ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        2

        YKS 2 YILLIK BÖLÜMLER VE TABAN PUANLARI AÇIKLANDI MI?

        ÖSYM tarafından yayınlanan takvimde YKS sonuç açıklanma tarihi duyuruldu. Üniversite taban puanları başarı ve kontenjan sıralaması ise henüz belli olmadı. Konuyla ilgili açıklama yapıldığında haberimiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

        2 YILLIK ÜNİVERSİTE BÖLÜMLERİ VE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        2022 ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan resmi açıklamaya göre, 2022 YKS sonuçları 20 Temmuz 2022 tarihinde açıklanacak. Üniversite taban puanlarının ise sonuçların açıklanmasının hemen ardından duyurulması bekleniyor.

        2022 ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ