Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yonca Evcimik'ten bikinili poz: Bodrum'da yaz bitmez! - Magazin haberleri
        1

        Instagram hesabını aktif kullanan ve günlük hayatından kesitler yayınlayan şarkıcı Yonca Evcimik, yeni bir paylaşımda bulundu.

        2

        BİKİNİLİ POZ

        Uzun süredir Bodrum'da yaşayan 58 yaşındaki Evcimik, kasım ayında bikinisiyle objektif karşısında poz verdi.

        3

        "BEN BİRAZDAN DENİZE..."

        Fotoğraflarıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören ünlü şarkıcı, paylaşımında, "Burada yaz bitmez! Ben birazdan denize..." ifadelerine yer verdi.

        4

        YILLAR SONRA İLK KEZ ANLATTI

        90'lı yıllara, 'Abone' ve 'Kendine Gel' gibi şarkılarla damga vuran Yonca Evcimik, geçtiğimiz günlerde eski eşi Harun Özakıncı ile nikah törenini ve Türkiye’nin 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile yaşadığı bir anısını anlatmıştı.

        5

        "SÜLEYMAN DEMİREL 45 DAKİKA NİKAHI BEKLEDİ"

        Harun Özakıncı ile 1994-1997 yılları arasında evli kalan Evcimik, nikah günüyle ilgili şunları söylemişti:

        Süleyman Demirel 'Sen evlenince şahidin olacağım' derdi. Düğünü Etiler’de yaptık. Süleyman Bey benim şahidim, eski İstanbul Valisi Hayri Kozakçıoğlu da Harun’un şahidiydi. Nikah memurunu bekliyoruz, ortada yok. Allah rahmet eylesin, Süleyman Bey nikahın kıyıldığını göreceğim diye 45 dakika bekledi. Nikah memuru da gelemiyor, yollar kapalı, Cumhurbaşkanı bizde olduğu için! Sonunda geldi ama enteresan bir geceydi.

        6

        "ENTEL DANTEL İŞLERLE UĞRAŞTIN"

        Şarkıcı, geçtiğimiz şubat ayında Harun Özakıncı'nın YouTube kanalına konuk olmuştu. Şarkıcı, eski eşi ile geçmişteki anılarından bahsederken itiraflarda da bulunmuştu.

        Yonca Evcimik, bir dönem Özakıncı'nın saçını oksijenli su ile zorla açtığını dile getirmişti. Programın bir bölümünde eski fotoğrafları yayınlayan Özakıncı'ya tepki gösteren Evcimik, "Sen kendi kıymetini bilemedin, kusura bakma! Entel dantel işlerle uğraştın. Yok yönetmen olayım... Manken olsaydın daha iyiydi. Amma çok reklamını yaptın" sözleriyle, eski eşine takılmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ