Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hırsızlar,’doğum var’ diyerek çağırdıkları ambulansla kaçtı

        Neşet KARADAĞ / HT GAZETE

        Mersin’in Tarsus İlçesi’nden Adana’ya hırsızlık yapmaya gelen, içinde 2’si kadın 4 kişinin bulunduğu 34 HJ 1000 plakalı otomobil polislerce durdurulmak istendi. Ancak, şoför durmayıp kaçtı. Anonsla tüm ekipler otomobilin peşine düştü. Ova Mahallesi’ne gelen hırsızlık zanları otomobili bırakıp akıllara durgunluk verecek bir kaçış planı yaptı. 7 aylık hamile olan Sevgi Ç.’nin (27) sancılandığını iddia edip ambulans çağıran şüpheliler ambulansa binerek kaçtılar.

        AMBULANS ALARMI

        Otomobili terk edilmiş halde bulan polisler görgü tanıkları ile yaptıkları görüşmede 4 kişinin yanlarındaki kadının hamile olduğunu söyleyip çağırdıkları ambulansla gittiklerini tespit etti. Bunun üzerine ekipler alarma geçerken helikopterle de havadan ambulansın bulunması istendi.

        HAMİLE KADIN TUVALETTE YAKALANDI

        112 ile yapılan görüşmede Ova Mahallesi’ne gönderilen ambulansın hamile bir kadını alıp Adana Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne gittiği öğrenildi. Hastaneye gelen polisler, hamile Sevgi Ç.’yi tuvalette, Seyit K.’yı (20) da taksiye binip kaçarken yakaladı. Kör Bülent lakaplı Bülent K. ve ismi henüz belirlenemeyen bir kadın ise kaçmayı başardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ