Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eyüp'te Caner Adıgüzel annesi Neşe Adıgüzel'i bıçaklayarak öldürdü

        Yusuf DOĞAN / İSTANBUL

        İstanbul'da annesi Neşe Adıgüzel ile birlikte yaşayan Caner Adıgüzel, erkeklerle ilişki yaşadığını düşündüğü annesiyle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında oğlunun mahalleden taşınma teklifini reddeden anne, oğlu tarafından öldürüldü

        Cinayet dün sabah saatlerinde İstanbul Eyüp'te meydana geldi. Eyüp'te oturan 23 yaşındaki Caner Adıgüzel, birlikte yaşadığı 43 yaşındaki annesi Neşe Adıgüzel'in erkeklerle ilişki yaşadığını iddia ederek annesiyle tartışmaya başladı. Anne-oğul arasındaki tartışma sürerken Caner Adıgüzel annesine, oturdukları yerden taşınmayı teklif etti. Annesi taşınma teklifini reddedince çılgına dönen Caner Adıgüzel, annesini servis minibüsüne bindirerek Göktürk'teki bir ormanlık alana götürdü.

        ÖLDÜRÜP ÇUVALA KOYDU

        İkili arasındaki tartışma burada da sürerken Caner Adıgüzel, annesini bıçaklamaya başladı. Vücuduna çok sayıda bıçak darbesi alan Neşe Adıgüzel olay yerinde hayatını kaybetti. Annesinin öldüğünü fark eden Caner Adıgüzel, annesinin cesedini önce bir çuvala, ardından minibüsün bagajına koydu. Adıgüzel daha sonra minibüsü Bahçeköy'deki tarihi su kemerlerinin altına park etti ve teslim olmak için karakola gitti.

        KARAKOLDA İTİRAF ETTİ

        Sarıyer Asayiş Büro'ya giden Caner Adıgüzel, burada cinayeti itiraf etti. Adıgüzel'in itirafı üzerine olay yeri inceleme ekipleri cinayetin meydana geldiği ormanlık alanda ve minibüste inceleme yaptı. Neşe Adıgüzel'in cesedi olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Caner Adıgüzel'in emniyetteki işlemleri sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ