Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Katil zanlısı, sevgilisi takip edilerek yakalandı

        İstanbul'da kiraladığı aracı bir daha geri getirmeyen ve karşılaştığı sahibi Sercan Şen'i öldüren katil zanlısı Ümit D.'yi sevgilisi yakalattı. Kaçtığı Gaziantep'de saklanan katil zanlısı, İstanbul'dan çağırdığı sevgilisini takip eden polisler tarafından yakalandı.

        Olay bir ay önce Zeytinburnu'nda meydana geldi. İstanbul'da oto kiralama işi yapan Sercan Şen, bir yıl önce Ümit D.'ye bir araç kiraladı. Aracı kiralayan Ümit D., bir daha aracı geri getirmedi. GPS kayıtlarına bakan Sercan Şen, aracı en son Mersin'de olduğunu gördü. Bir süre sonra aracın GPS'nin söküldüğünü gören Şen, savcılığa giderek şikâyetçi oldu. Geçen ay Ümit D.'yi Zeytinburnu'nda lüks araç içinde tesadüfen gören Şen, otomobilin önünü keserek polis çağırdı. Araçtan inen Ümit D., Sercan Şen'e silahla ateş ederek öldürdü.

        SEVGİLİSİ TAKİP EDİLEREK YAKALANDI

        Olayın ardından katil zanlısı Ümit D. kayıplara karıştı. Çok yönlü çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ümit D.'nin İstanbul dışına kaçtığını belirledi. 3 gün önce katil zanlısı, İstanbul'da bulunan sevgilisini Gaziantep'e çağırdı. Ümit D.'nin sevgilisini takip eden polis, düzenlediği operasyonla zanlıyı yakaladı. Gaziantep'te adliyeye çıkartılan Ümit D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Mustafa ŞEKEROĞLU/İSTANBUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ