Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika MHP’nin Kızılcahamam kampına katılan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural gazetecilerin soruları üzerine Paris’te PKK’lı üç kadına yönelik suikastı değerlendirdi.

        Esra YAZDIÇ / Gazete HABERTÜRK

        MHP’nin Kızılcahamam kampına katılan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural gazetecilerin soruları üzerine Paris’te PKK’lı üç kadına yönelik suikastı değerlendirdi.

        MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Paris’te 3 PKK’lı kadının öldürülmesiyle ilgili “Darısı Kandil’de terör örgütünü yönetenlerin başına. Üzülecek bir şey yok. Su testisi, su yolunda kırılır” açıklaması yaptı.

        Vural, özetle şöyle konuştu:

        Su testisi su yolunda kırılır. Bir uyuşturucu, bir kanlı terör örgütünün yöneticilerinin etkisiz olmasından, kimse üzüntü duymamalıdır. Darısı, Türk milletine kan kusturan, Kandil’de terör örgütünü yöneten, Türk milletine dayatma yapanların başına. Türk devleti kudretli bir devlettir. Devletimizin terörle mücadele konusunda etkili olması gerekiyor. Bunda üzülecek bir taraf olmadığını düşünüyorum.

        Oktay Vural, İmralı sürecine ilişkin de “Terör örgütünü muhatap almak kadar zul bir şey olabilir mi? Millet egemenliği yerine silah egemenliği dayatanlarla müzakere etmek Türk milletine hakarettir, şeref ve haysiyeti ile oynamak demektir” diye konuştu.

        YARIN SİLİVRİ’DE

        Bahçeli bugün İstanbul’a geçecek ve yarın Silivri Cezaevi’nde partisinin tutuklu vekili Engin Alan ve eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ile görüşecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ