Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü Önder Özen oldu - Kasımpaşa Haberleri

        Süper Lig'in flaş ekibi Kasımpaşa'da istifa eden Şota Arveladze'nin yerine teknik direktörlük görevine Önder Özen getirildi.

        Lacivert-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Türk futbolunun önemli isimlerinden ve çalıştığı her takımda başarılı işlere imza atan Zeki Önder Özen ile teknik sorumlu olarak 1,5 yıllığına anlaşma sağlanmıştır" denildi.

        Özen'in yardımcılığına ise bir dönem Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen Mehmet Aurelio'nun getirildiği açıklandı.

        Önder Özen'le anlaşan Kasımpaşa, bu hafta sonu Beşiktaş ile oynayacak.

        ÖNDER ÖZEN KİMDİR?

        Zeki Önder Özen, 17 Ekim 1969 Eskişehir doğumlu... 1997 yılında antrenörlük lisansı almıştır. Ocak 2002 tarihinden, Mayıs 2008'e kadar Fenerbahçe ve Fenerbahçe A2 takımında antrenörlük yapmıştır. Daha sonra Polatlı Bugsaşspor'da 2 sezon teknik direktörlük görevi yapmıştır. 2009-10 sezonunda Hacettepe ekibini çalıştırmıştır. 2013-2014 sezonunda Beşiktaş'ta futbol direktörü olarak görev yaptı. Ayrıca Gazete Habertürk'te spor yazarlığı yapıyordu.

        MEHMET AURELIO KİMDİR?

        Mehmet Aurelio, 15 Aralık 1977 Rio de Janeiro doğumlu... Ülkemizde Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarını giydi. Brezilyalı futbolcu Türk vatandaşlığına geçerek A Milli Futbol Takımımız'da oynadı. 38 kere A Milli Takım formasını terleten Aurelio, 3 gol attı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ