Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin 10 numarası için 4 aday - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Fenerbahçe transferde hareketli saatler yaşıyor... Takımın eksik yönlerini bir bir kapatmaya çalışan yöneticiler transferleri bir biri ardına gerçekleştiriyorlar.

        Kaleye Volkan Demirel’in yanına geçen sezon da forma giyen Fabiano Ribeiro’yu yeniden getiren yöneticiler sağ bek için de Van der Wiel ile anlaştı. Bunun yanı sıra stoperler için de Skrtel ve Roman Neustadter prensip anlaşmasına vardı. Bu gelişmelerin ardından şimdi rota 10 numaraya çevrildi.

        Beklenileni veremeyen Diego Ribas ile yollar kesin olarak ayrılacağından bu mevki için seri görüşmeler yapılıyor. Bu görüşmeler de 4 isin çevresinde yoğunlaşmış durumda. Yani Sarı-Lacivertliler’de 10 numara için 4 aday bulunuyor.

        GÖRÜŞMELER HIZLANDI

        26 veya 27 Temmuz’da Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçının oynanacak olması nedeniyle de Fenerbahçe yönetimi bu önemli transfere son noktayı bir an önce koymak istiyor.

        Listede Twente’den Hakim Ziyech, Lyon’dan Mathieu Valbuena, İndependiente’den Alex Martin Benitez ve Newcastle United’ten Siem de Jong’un isimleri bulunuyor.

        yönetimin öncelikli olarak istediği oyuncu ise Twente’den Hakim Ziyech. Çok fazla geç kalmak istemeyen Sarı-Lacivertliler’in 1 hafta içerisinde bu dört isimden birine imza attırması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ