Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Mahalleli damdaki ihanete uyandı

        Yusuf DOĞAN / GAZETE HABERTÜRK

        İstanbul Beyoğlu’nda garsonluk yapan evli adamın, sabaha karşı evine aldığı kadın çatıya çıkıp intihar girişiminde bulununca ‘ihanet’ ortaya çıktı. Bir gecelik kaçamak yaşayan garson, sırra kadem bastı. Beyoğlu Kalyoncu Kulluğu Mahallesi Beyaz Yasemin Sokak’ta dün sabah 07.00’de yaşanan intihar girişimi, hem heyecan yarattı hem de ‘ihanet’i ortaya çıkardı. Beyoğlu’nda bir balık restoranında garsonluk yapan Ali Ü. sabaha karşı işten çıktı. Eşinin başka bir yerde olmasını fırsat bilip sokakta karşılaştığı Ünzile Ç. adlı kadını evine götürdü. Sabah Ali Ü. alışveriş için bakkala gittiğinde, Ünzile Ç. de tuvalet penceresinden yan binanın çatısına çıktı.

        EŞİNE TELEFON AÇTILAR

        Mahalleli, gece yaşadıklarından pişman olduğu anlaşılan kadının çığlıklarıyla uyandı ve sokağa döküldü. “Ben hatalıyım, yanlışı ben yaptım” diye bağıran kadın, çatıdan atlamak istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri branda açarken, polis kadını çatıdan inmesi için ikna etmeye çalıştı. Ancak Ünzile Ç., kardeşinin gelmesini istedi. Tüm bunlar olurken, ev sahibi ve komşuları, Ali Ü.’nün eşini telefonla arayarak; “Kocanın eve aldığı kadın intihar ediyor, çabuk gel” dedi. Kadın hemen kocasını aradı. Ancak koca ne telefonları açtı ne de eve geri döndü.

        ‘KİREMİTLERİ KIRMA’ UYARISI

        Yaklaşık 2 saat çatıda kalan Ünzile Ç. atlamak üzereyken kardeşi Hasan Ç. geldi. Çatıya çıkan kardeş, son anda ablasını tuttu. Baygınlık geçiren Ünzile Ç., sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından karakola götürüldü. Ünzile Ç.’nin intihar girişimi sırasında ev sahibi yaşlı kadının “Kiremitleri kırma, dikkat et” uyarısı, gülüşmelere neden oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ