Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (27 Haziran 2017)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        Bugün Ay, Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmeliyiz. Tansiyon ve kalp problemi olanlar fazla yemekten, aşırı sıcaktan kendilerini korumalı. Fikirlerimizi ortaya koyarken coşkulu olabiliriz. Beslenmemizde proteine ağırlık verebiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bayramın son gününde eğlenceli aktivitelere yönelebilirsiniz. Çocuğunuzla olan paylaşımlarınız artabilir. Aşk hayatınızda keyfiniz yerinde olacak.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evinizde dinlenmek veya aile ortamlarınızda olmak önem kazanabilir. Enerjiniz güçlü akacak. Bugün, bazı gerçeklerin peşine düşebilirsiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir. Kısa yolculuklar dahilinde sevdiklerinizle vakit harcayacaksınız. Ortaklaşa para harcamaları sizi zorlayabilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, sevdiklerinizle eğlenmek isteyecek ve para harcamaktan gocunmayacaksınız. Aile hayatınızda tutamayacağınız sözler vermekten kaçının.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendi isteklerinize göre davranmak isteyeceksiniz. Gezmeyi, dolaşmayı, ziyaretleri abartabilir, yemek ve içmekten fazla keyif alabilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maneviyatınızı yüksek tutabilirsiniz. Ziyaretler, anlamlı etkinlikler ve sakin ortamlar size huzurlu gelecek. Kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Eğlenceli temalar sizi daha da hareketlendirecek. Keyifli ve rahat etkiler için olayları kişisel algılamayın.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olmaktan büyük mutluluk duyabilirsiniz. Bolca gezecek, dolaşacak ve yaşadığınız sıkıntıları geride bırakma arzusuyla davranacaksınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Dış ortamlarda bulunarak yapılacak aktivitelere odaklanabilirsiniz. Daha önceden gitmediğiniz yerler size başka yerlerden daha huzurlu ve güzel gelebilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortak parasal harcamalarınız önem kazanıyor. Rahatlamak adına kesenin ağzını açabilir ve yaşadığınız gerlilimleri unutmak için harekete geçebilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda harika zamanlar sizi bekliyor. Sevdiğiniz insanla aranızı düzeltebilir ve beraber vakit geçirmekten mutluluk duyabilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, ziyaretlerinize odaklanabilirsiniz. Yeme-içmeye olan düşkünlüğünüz kilo sorunlarınızı tetikleyebilir. Midenize çok yüklenmemeye özen gösterin.

        BUGÜN DOĞANLAR

        BUGÜN doğduysanız uyumlu, mutlu, zeki, hayal gücü yüksek, sempatik bir insansınız. Her olayda temkinli olmayı öğrenmeli, biraz da kendi menfaatleriniz için bir şeyler yapmalısınız. Sahne sanatları ve insanları ilgilendiren işler tam size göre. Bu sene, yaratıcılığınız ve gösterişiniz yüksek olabilir. Şanslısınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ