Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Belçika Gent Belediye Başkan Yardımcısı referanduma 'evet' diyecek

        Belçika Gent Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Resul Tapmaz, memleketini ziyaret etmek için Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesine geldi. Resul Tapmaz, "Belçika'ya dönerken gümrükte evet diyeceğim." dedi.

        Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala'yı ziyaret eden Resul Tapmaz, "Yoğun iş temposunun ardından memleketime hem tatil hem de ortak yürüteceğimiz projelerin başlangıcı için geldim. Başkanımız Cengiz Pala'yı tebrik ediyorum. Hem çalışmalarından hem de Avrupa'ya bir ekiple bizi gelip ziyaret etmesinden, ortada olumlu bir hava oluşturmasından dolayı. Bu nedenle ben de Gent Belediyesi Başkan yardımcısı olarak ilçeme elimden geleni yapacağım. 11 Ağustos'ta Belediye Başkanımız Daniel Termont da temaslarda bulunmak buraları görmek için Türkiye'ye geliyor." dedi.

        Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala ise "Emirdağlı gurbetçilerimiz olsun bürokratlarımız olsun, siyasetçilerimiz olsun memleketlerini ziyaret etmelerinden memnuniyet duyuyorum. Ben belediye başkanı olarak onlar için elimden geleni yapacağım. Siyasetçilerimizin de ilçemizin geleceği için ellerinden geleni yapacaklarından eminim." şeklinde konuştu.

        Belçika Gent Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Resul Tapmaz, "Ben Avrupa Birliği vatandaşı olarak, demokratikleşme sürecine giren ülkemizin sivil Anayasa'ya ihtiyacından dolayı, Belçika'ya dönerken gümrükte evet diyeceğim." diye konuştu.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ